Valintoja, valintoja.. (arkistosta 20.03.2013)

Kyllä se tuntuu taas olevan erittäin vaikea tämä elämä näin kaiken kannalta. Ei tiedä oikeasti mikä on hyvä itsensä kannalta, ja mitä oikeasti on vaan pakko tehdä, jotta pärjää. Aikaisemmin olin sitä mieltä, että jätän tunnit kesäksi ja syksyksi kokonaan pois, mutta nyt sekin on unohdettu ajatus.

Toki, vähennän tunteja reilusti sen takia, että kroppa kestää tämän jatkuvan kidutuksen, mutta sen lisäksi myös, jotta voin antaa vähän enemmän päivätyölle aikaa. En usko, että siellä ihan osataan asiaa arvostaa, mutta se on oma visio asiasta. Rankkaa on ollut srkä tuntien osalta, että päivätyössä. Kai se jossain vaiheessa palkitsepalkitsee kaiken tämän repimisen. Toivottavasti.

Valtava väsymys on päällä, ja hengähdyshetkiä on ollut ihan liian vähän viimeisten kuukausien aikana. Olen ollut myös yllättävän paljon kipeänä, ja kroppakaan ei ole tykännyt itsestään vähään aikaan. Tuntuu, että palautumista ei tapahdu nimeksikään, ja sen aiheuttaa jatkuva stressaus. Kyllä se tästä.

En ole blogiakaan kirjoittanut pitkään aikaan, kun ei vaan ole ollut aikaa, tai mitään järkevää ulosantia. Tosin yritystä on ollut, mitään valmista ei kuitenkaan ole koskaan tullut. Ehkä nyt tulee.

Olen kotimatkalla tällä hetkellä. Illalla luvassa keskiviikon tavanomainen kropan kidutussessio. En voi sanoa että odotan sitä innoissani, mutta työt teen kunnialla kotiin joka tapauksessa. Alkukesän juoksemiset on unohdettava kropan nykyisestä kunnosta johtuen. Harmittaa, mutta pitää olla realistinen.

Muuttoa pitäisi suunnitella, se ei todellakaan vähennä stressiä. Tosin tiedän, että kun muutto on tehty, niin saadaan nauttia hienosta uudesta kodista täysin siemauksin. Sitä siis odotellessa.