Perjantai, 10.1.

Piti kirjoittaa jotain ihan muuta ensin, mutta itsesensuuri iski yllättäen puskan takaa ja takoi järkeä tähän herraan. Musta on todellakin tulossa dinosaurus. Tai pistetään se isolla Deellä! Hävettää, harmittaa ja toisaalta olen varsin tyytyväinen siitä. Väitän vahvasti, että työt ovat pääasia siihen dinosaurustumiseen. Koitetaan jättää mielummin väliin se siis :)

Rankka viikko on ollut, ja se tuntuu kovin. Nyt pitäisi repiä jostain intoa yhteen Zumbaan tänään. Juoksemista jatkan ihan ehdottomasti, ja onneksi olen saamassa seuraa asiaan. Jumppahullun toimintaan on myös tulossa vähän kaikenlaista lisää, katsotaan mitä saan aikaiseksi.

Vähän hotsittaisi Hubilla ottaa isompi huone, jotta saa kaikki suunnitellut touhuamiset tehtyä siellä.

Koitan kirjoitella jatkossa blogeja työmatkalla sen kuin suinkin pystyn, toki tammikuussa se on enää mahdollista, koska senjälkeen kuljen kävellen.

Nyt sinne zumbaamaan..