Avioliittoasiaa….

..Tällä mennään. Tiedän, ei todellakaan ole mitenkään järkevä keskustelunaihe juuri tällä hetkellä, ja toisaalta sitten taas erittäinkin järkevä. Homomania pukkaa joka tuutista, media pitää asiaa erittäinkin esillä jatkuvalla syötöllä. Ehkä jopa aavistuksen verran ärsyttää. Siis kyllä, jopa mua ärsyttää median tapa esittää homoasioita. Harmi näin, koska asia on kuitenkin tärkeä itselle. Kuitenkin haluaisin ehdottomasti että tämä ei missään tapauksessa olisi kenellekkään mikään ongelma, ja mielummin vaan annettaisiin asioiden olla.

Muutama juttu, mistä lähdetään liikkeelle. Ensimmäinen asia on ehdottomasti se, että homoseksuaalisuutta ei todellakaan, millään tasolla, voi liittää moniavioisuuteen, tai eläimiin tai lapsiin sekaantumiseen. Oikeasti! Ei ne liity mitenkään toisiinsa. En pysty käsittämään. Niitä argumentteja, joita eduskunnassa kuultiin, voidaan tulkita toki monella tavalla, mutta siellä on kyllä lauma sellaisia idiootteja, ettei mitään järkeä. Se on se ensimmäinen asia, joka ärsyttää. Myöskin se asia, että naimisissa olevat eivät voi mennä naimisiin keskenään. NIIN?! Ei voi heterotkaan, ei ole tarkoitus varmasti sallia meilläkään, vai olenko käsittänyt tämän avioliittoasian ihan väärin? Eihän me olla pyytämässä sellaista, vaan tasa-arvoista avioliittojuttua.

Toinen asia, joka pistää ärsyttämään suunnattomasti, on se, että koska meille on annettu jo lupa rekisteröityyn parisuhteeseen, ei pitäisi olla tarvetta yhtään sen enempään. Kirkko kieltää asiat, jaada jaada jaa, ja just näin. Mua ei kiinnosta mitä mieltä kirkko on. En ole sinne naimisiin tunkemassakaan. Pitäkööt teatterinsa ihan keskenään. Ja mitä tulee tohon rekisteröityneeseen parisuhteeseen. “Kiitos rekisteröitymisestä”. HV. Kuulostaa auton ostolta. Mulle riittäisi ihan oikeasti maistraatissa asioiden hoitaminen, kuten tähänkin asti, mutta silti haluaisin että termit olisivat oikeat, oikeudet olisivat edes vähän samanlaiset kuin heteroilla. MIKSI tästä vatvotaan niin kovaa. Jos se ei kerran ole oleellista että saadaanko me oikeudet, ja ihmetellään miksi me halutaan naimisiin, niin ajatelkaapa toisin päin.. MINKÄ TAKIA heterot pitävät niin väkisin kiinni omasta oikeudestaan olla etuoikeutettuja päästä avioliittoon? Totta kai me halutaan naimisiin.

Kolmas juttu. Tämä ei suoraan liity tähän avioliittojuttuun, vaan sellaiseen jonkin näköiseen ihmisten heräämiseen siihen faktaan, että meitä oikeasti on olemassa. Homoja on ollut myös ennen vuotta 2002 ja rekisteröityneen parisuhteen sallimista. Tämä pukuhuonekeskustelu on ikävä kyllä jopa omalta osaltani ihan totta. Siinä vaiheessa kun olin Mr. Gay Finlandissa, sain ohjeistuksen käyttää miesten pukuhuoneen sijaan meidän takahuoneen pukuhuonetta jos tarvitsee vaihtaa vaatteita salilla. Voin luvata, että otin asiasta aika valtavasti lämpöä. Puolustellakseni meikäläisiä sopivissa määrin, pitää sanoa, että jos olen pukuhuoneessa muiden kanssa, en todellakaan tuijota siellä muita. Olen siellä vaihtamassa vaatteita tai suihkussa. Ei ole tarkoitus olla tiiraamassa ihmisiä siellä. Vastoin kaikkia uskomuksia, homot eivät ole kiinnostuneita kaikista ihmisistä. Ja jos joku tiputtaa saippuan, niin en todellakaan ole kahmaamassa perseestä kiinni. Ajatelkaa nyt idiootit järjellänne! Ihan ihan oikeesti!

Tiedän että se voi kuulostaa varsin oudolta. Mutta mä olen sitä mieltä, että se, joka tällaista pelkää taitaa olla jollain tavalla pervo tai muuten vaan seksuaalisesti kieroutunut, jos miettii itse siitä sukupuolesta josta tykkää jotain sen suuntaista. Ikinä aikaisemmin mua ei olla tässä asiassa niin kovin loukattu, vaikka paljon paskaa olenkin saanut sietää. Mun mielestä sellainen asia on ihan totaalinen lätäri naamalle. Totaalista ajattelemattomuutta ja uskomatonta tietämättömyyttä. Ja ikävä kyllä näin ajattelevia ihmisiä on.

No entä sitten omat pukkarit homoille ja lesboille? En usko että siinä on mitään järkeä. Olkoot sitten vaikka heteroille miehille ja naisille sekä heteroystävällisille miehille ja naisille omat pukkarinsa. Sillä me voidaan mennä. Koska meillä on aina paremmat bileet. AINA.

En voi käsittää miten jollain on edes moinen tullut mieleen. Ja jos tulee joku, esimerkiksi oma kuntosali vain homoille ja lesboille, sehän on törkeällä tavalla syrjintää heteroita kohtaan? Vai olenko ihan totaalisen väärässä tämän asian kanssa? Mitä mieltä ihmiset siitä ovat?

Kaikki, jotka minut tuntee, varmasti tietää sen, että jätän mielummin poikien saunaillat väliin, ihan vaan siinä pelossa, että joku pelkää sitä että minä tuijotan saunassa heitä. Koen ikävä kyllä sen omana velvollisuutenani, koska en halua joutua sellaiseen tilanteeseen, että joku muu tuntee itsensä vaivautuneeksi vain ja ainoastaan sen takia. Mielummin sitten otan yhden tiimin takia mielummin ja vietän illan yksin, ja käyn saunassa ihan omassa seurassani kuin että antaisin jonkun pahoittaa oman mielensä. Kuitenkin harvemmin siitä ketään lähtee avautumaan sen enempää.

Vielä sellainen lyhyt kertaus: Avioliitto on varmasti pyhä asia, enkä väitä mitään muuta. Kirkko saa siunata liittoon kaikki ketkä sinne haluavat mennä, minulla ei sinne ole asiaa. Jos ovat ahdasmielisiä, niin saavat olla. Enkä koe sitä mitenkään pahana asiana, koska kirkko on kantansa esittänyt mielestäni erittäin hyvin. Papit ovat sitten erikseen, jos joku pappi haluaa siunata homoja ja lesboja, hänellä on siihen varmasti lupa. Kirkko ja valtio ovat kuitenkin eri asioita. En kuulu kirkkoon, koska he eivät hyväksy minua sellaisena kuin olen. Se on minun argumenttini olla kuulumatta. Sama aion katsoa tarkemmin sitä, ketä tulen äänestämään, ja pelkästään tämän asian takia. Painotus on todella suuri niitä ihmisiä kohtaan, ketkä hyväksyvät nämä asiat. Ja se on vaan raaka fakta. En todellakaan häpeä sanoa sitä, että haluan mielummin sellaisen ihmisen edustavan minua, joka minut hyväksyy. Se ei varmaan ole väärin kenenkään mielestä?

Nyt lopetan avautumisen tältä reissulta! Pidetään kaikki vallan hauska viikonloppu, pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne. Ja kaikkein tärkein, olkaa ystävällisiä toisillenne. <3