Kevättä rinnuksissa… :( ja jotain muuta :)

Kaikki sen varmaan jo tietävät, mitä mieltä olen kesästä. Haluan ehkä taas kertaalleen muistuttaa, että miksi niin teen. Selittelen itselleni paljon, mutta haluan että ihmiset tietävät nämä asiat.

Vuodesta 6-8 kuukautta menee allergioista enemmän tai vähemmän kärsiessä, ja se aavistuksen verran syö miestä. Siis ongelma ei missään nimessä ole se, etteikö olisi kiva olla vähemmissä vaatteissa, eikä se, että kivempi on olla ulkona ilman että jäätyy.. Ongelmaksi muodostuu esim. katupöly, joka tällä hetkellä aiheuttaa sen, että lihakset eivät palaudu ollenkaan, syke ei nouse vaikka olo olisi ihan erilainen. Tunnin jälkeen olo on voimaton.

Noh, mutta ei annea sen häiritä enempää. Se on vaan syy siihen, miksi en lämpene kesästä. Siirrytään kivempiin asioihin. Nimittäin omien bisneksien tähtäilemisiin ja töihin. On ollut erittäin mukava olla Salossa taas töissä, helpottaa huomattavasti, että päivästä löytyy tunteja mystisesti lisää.

Mietin tällä hetkellä suurempaa huonetta Hub Salosta, ja tässä jo tehnyt paljon laskelmia, ja päätynyt siihen, että kun saan vahvistuksen vapaasta huoneesta, sellaiseen on melkeinpä muutettava. Tätä tavaraa on sen verran paljon. Sen lisäksi meinasin jatkaa kesällä omia kehonhuoltotunteja jossain tiloissa. Ryhmän koko tulee olemaan maksimissaan 15 aina kerrallaan. Katsotaan että missä sitten puöritään. Ideoita otetaan vastaan :)

Jumppahullun lisäksi tekisi mieli rekisteröidä aputoiminimi koodeja kohtaan, se on tällä hetkellä mietintämyssyssä. Logo, nettisivut yms. pitäisi luoda tietysti saman tien. Kotisivujen lisäksi jatkossa Jumppahullu tarjoaa myös WP-konsultointia yms. Tosin siinä on vielä tekemistä, jotta päästään vauhtiin.

Jumppahullun puolesta alan kuvailemaan nyt sisäjumppavideoita, jotta kaikki pääsevät kotona liikkumaan. Siihen tulee jonkin sortin kuukausimaksu tai vuosimaksu, vähän vielä riippuu mistä roikkuu. Uusi palvelu julkastaan tässä kevään ja kesän aikana. Sitä varten on hommattu kuvauslaitteita, tosin vielä siihenkin tarvitaan vähän lisää laitteistoa.

Tilaan myös kivat taustakankaat, jotka näyttävät paremmilta kuin vain valkoiset seinät!

Näistä mennään eteenpäin! Rok!