Sampalla alkaa projekti. Day zero.

Jokaisella on varmasti halu tuntea itsensä kotoisaksi omassa kropassaan. Ihan jokaisella. Ja mitä vaan muut sanovat, saan tuntea vastakkaista asiaa itsestäni. Se on hauska asia, kuinka oletetaan että ryhmäliikunnanohjaaja / pt / ravintovalmentaja olisi itse ihan tikissä, ja sitä rataa. Näin ei kuitenkaan aina ole. Ei ainakaan minun tapauksessa.

Tuossa kun lopetin ohjaamiset Vireessä huhtikuussa, olen huomannut, että kroppa on toisaalta asiasta tykännyt, ja toisaalta se on kyllä kerännyt sen seitsemän viikkotunnin verran voipaketteja pitkin kroppaa. Ja siitä on nyt tarkoitus päästä eroon. Rasvaprosentti hipoo 25% tällä hetkellä, ja siitä olisi kiva nipistää ehkä reilusti. Alle 20 olisi ainakin kiva päästä, mutta mielummin 10%-yksikköä olisi varsin mukava asia. Ja tällä projektilla se jopa saattaa olla mahdollista.

Mikä on sitten tavoite tässä tämän asian kanssa? Siis enemmän kuin se, että mahdollisesti kroppa pistää itsensä kunnon tikkiin kuntoon, ideana olisi karsia niitä hukkahiilareita, joita tuntuu tässä joka suunnalta tulevan. Halusi tai ei. Kunnon lähtölaukaus siis siihen, että jättäisi kaiken mössön pois, ja keskittyisi olennaiseen. Ensimmäisessä vaiheessa kroppa siis puhdistetaan. Siitä sitten eteenpäin keskitytään siihen parempaan ravintoon.

Suunnitelmat ainakin suhteellisen kohdallaan. Katsotaan mitä tässä tulee tapahtumaan! Tänään olen tehtyt tarvittavat valmistelut. Vaikka sekin on vaikuttanut ihan mahdottomalta. Alaston kokki väänsi kanat itselleen tossa iltasella, ja aikaisemmin päivällä pistin teen valmiiksi, että se on sitten tarpeeksi kylmää siirrettäväksi jääkaappiin. Ja koska minähän teetä juon aina (lue: en koskaan), niin en tajunnut niitä tilpehöörejä sieltä edes poimia pois, vaikkakin ohjeissa selkeästi näin sanottiin. Kyllä ne sieltä sitten kaivoin ulos vähän myöhässä, mutta kuitenkin!

Treenien puolesta arki on lähtenyt kivasti käymään, ja syksylle on suunnitelmissa aika paljon kaiken näköistä kivaa asiakkaiden iloksi. Toivottavasti saan asiakkaat innostumaan niistä suunnitelmista, jotta niitä kannattaa tehdä :)

Nyt luulen, että nukkuminen alkaa olemaan seuraavana vuorossa! Huomenna aamusali.

Palataan astialle!