Day 2 + syksyn juttuja

Hesus Christ.. Tää on jotenkin tosi jännää koko ajan. Periaatteessa nälkä, vaikka syö koko ajan, tai siis säännöllisesti. Semmonen kunnon hätäratkaisu viimeiseen rutistukseen. Vaaka sanoo -1,5kg tällä hetkellä, eli nesteet saavat kyytiä. Se käy mulle vallan hienosti. Pisu lentää kuin kamelilla. Ja koko ajan. Tänään on ehkä enemmän viirapäinen olo verrattuna eiliseen, ja huominen pelottaa ihan urakalla tuntien takia. Pitää ottaa erittäin kevyesti. Tästä se lähtee, ja varmasti!

Kohta pitäisi olon helpottaa, kunhan kroppa honaa noi mun rasvavarastot tossa navan ympärillä.. Odotellaan kauheesti sitä hetkeä. Toivotaan että huomenna iltaan mennessä niin olisi jo tapahtunut. Ei viitsisi tunnilla kouluttaa kroppaa semmoseen asiaan ;)

Mitäs muuta.. töissä aika rankkaa, mutta siedettävää. Se on tätä kun koittaa saada koko tiimin hommat tehtyä melkein yksin, ja kun jumittaa yhden asian kanssa monta päivää. Lähinnä harmittaa.

Syksyn hommista sen verran, että omat Zumbat jatkuu SDC:ssä, ja sen lisäksi tulee lisää tunteja. KuntoPeimarissa jatkuu, ja sen lisäksi vähän lisää, kunhan saan julkaisuluvan tiedoille. Ihan mukavia juttuja tiedossa. 21.8. alkaa torstai-Zumba klo 18:00, ja siitä eteenpäin myös sunnuntaitunnit jatkuvat. Kehonhuollon kellonaika ei vielä ole selvillä, mutta sitä on luvassa, ja kun bagit saapuvat, myös toiminnallinen fitnessbag-tunti laskeutuu omiin juttuihin.

Omalla toimistolla viihtyminenkin lisääntyy parin uuden projektin takia, ja toivottavasti saadaan muutama yhteistyökuvio kuntoon.

Tästä eteenpäin! Rok, ootte ihania!