Day 3

Olen sen verran perso kaikelle hyvälle, että tuntuu ihan mahdottomalta idealta jatkaa tätä hirveän pitkään. Kuitenkin sen verran päättäväinen olen, ja itseasiassa tuloksia taitaa olla tulossa. Siis tiedän edelleen, että nesteet lähtee ekassa vaiheessa. Taidan vaan olla varastoinut niitä aika moisen läjän. Aamun lukema -2,5kg.

Aamutee ei ole ihan mun juttu, mutta eiköhän se mene nätisti kun vaan kiduksiinsa sen tosta repäsee. Ilta vähän jännittää, pitäisi pistää stepaten ja Zumbaten kuitenkin. Olen tehnyt päivän plänin, että missä mielessä ravinto on otettava, jottei ole sitten siellä ihan järkyttävä väsymys päällä, ja varaan mukaan noita juotavia sekä “iltapalan” sinne, niin pääsen sitten heti tunnin jälkeen ahtaamaan tavaraa kiduksiin. Hyvä idea.

Perjantain aamusali ja lauantain juoksulenkki jäävät silkan mahdottomuuden takia pois. Se ei ole ollenkaan huono asia. Lauantaina pääsen ottamaan vähän valokuvia ehkä enemmän pro-meiningillä kuin tähän mennessä, ja se on pienesti jännittävä asia. Sillä lähdetään eteenpäin. Näitä keikkoja saa tulla enemmänkin!

Harmittaa vähän, ettei TMI:n kautta ole tullut nyt noita kotisivuprojekteja lisää, koska se olisi semmoinen kiva lisä, joka mahdollistaisi tuota toimiston pitämistä vähän paremmin, nyt se on enemmän “omasta taskusta” -tyyppinen ratkaisu, mikä pidemmän päälle alkaa syömään sen pitämisen kannattavuutta. Toki omia projekteja jonkin verran on, enemmänkin saisi olla, tai ehkä vähän kannattavampia, niin se olisi parempi. Parin seuraavan kuukauden projektit tulevat vaikuttamaan paljon kaikkeen! :)

Nyt aamupalaa kiduksiin, tee on nautittu. Ja suihkun kautta töihin.