Day 4

Huhhuh! Eilisestä selvitty. Koville se otti, ja olo ei ole ollut niin ikävä pitkään pitkään aikaan. Tunnin jälkeen voimattomuus, huono olo, päänsärky ja kaikki mitä asiaan kuuluu. Onneksi noissa juotavissa on sen verran tehoa, että pääsi siitä olosta eroon. Jäljelle jäi sitten tästä ylenpalttisesta lämmöstä johtuva ällötys, mutta onneksi uniukka pääsi sitten vihdoin valtaamaan joskus puolen yön tienoilla.

Vaikka herätyskello soi 45 minsaa ennen kuin pääsin sängystä ylös, on olo tällä hetkellä uskomattoman energinen, ja nyt on edessä aamutee, ja sen jälkeen aamupala. Tänään sitten töihin, töistä parturiin ja sieltä sitten toimistolle istumaan hetkeksi. Väännän vähän treeniohjelmaa, jotta saan sen pikku hiljaa julkaisukuntoon, ja sen lisäksi pistän kuvausvälineet purkkiin — lauantai on kohta jo ovella, ja siellä niitä kuvausvälineitä siten tarvitaankin! Hui!

Ja kaikkia varmasti kiinnostaa vaakalukemat. Tällä hetkellä noin -3,5kg. Eli periaatteessa “tavoitelukemista” uupuu neljä kiloa. Ei mun mielestä ihan kauheen kakka lukema. Tosin edelleen, nestettähän tässä poistuu, mikä ei ole ollenkaan huono asia. Tuntuu että se pieni pömppis mikä on ollut, on ainakin osittain jo lähtenyt katoamaan. Tämän aamun salitreeni jää kyllä ihan suosiolla pois, otan sitten ensi viikolla taas kiinni kunnolla arjesta kun alan saamaan syömään vähän paremmin.

Eilisen päivän fiilikset oli ihan eri luokkaa kuin aikaisemmin, ei ollut ihan niin pöhnäinen fiilis kun voisi kuvitella, tosin päivä töissä mateli ihan älyttömästi. Onneksi siellä on ollut seurana ihan huipputyyppi ja koodaukset on mennyt suhteellisen sutjakasti.

Nyt taas töihin, lömps! Jatkellaan!