Day 5, 6 & 7

Huomenta, mennään maanantaissa.. Jännä juttu. Tänään on seitsemäs päivä tätä hommaa, ja hyvältähän tämä näyttää! Ulkopuolisesti ei ole näkyvillä mitään ihmeellistä, paitsi että toi Looppi hyppii tuossa ranteessa ihan holtittomasti.

Day 5

Lauantai ja Häät. Ensimmäinen kunnon haaste ton syömisen puolesta. Tosin näitä nyt tulee aina olemaan, joten ei kannata sen takia stressata muutenkaan. En ymmärrä sellaista. Syöminen meni vähän miten meni tuolloin, mutta siitä noustaan. Aamulla lukema oli -3,8kg. Oli ihan mahtavat bileet, ja sain otettua uskomattoman hienoja kuvia (omasta mielestä ainakin). Ihana nähdä noita meidän 03-alueen sukulaisia :)

Day 6

Sunnuntain pieni debis päällä johtuen lauantain syömisistä. Se on kumma, kun tulee saman tien paha mieli kun on poikennut siitä mitä on pitänyt olla. Sunnuntaina on aina noi muutamat jumpat, tosin kahvakuula menee enemmän ohjaten, Zumbassa tietty vähän joutuu jo jotain tekemään. Aamun lukema -3,1kg, eli pientä takapakkia tuli otettua. Voi johtua monestakin asiasta, mutta varmasti myös juomisen vähyys kostautuu.

Day 7

Tänään. Maanantai. Töihin pitäisi lähteä, ja tekemistä olisi varmasti myös muissa asioissa, mutta pakkohan se on siellä käydä. Ihmiset lomailee valtavasti edelleen, ja se on jokseenkin vähän jopa raivostuttavaa luettavaa.. Etenkin kun omat lomat olivat sen verran lyhyet. Mutta eipä siinä mitään — ensi vuonna sitten? Tai jos totta puhutaan, niin en lähde edes miettimään että onko ensi vuonna oikeasti lomia, koska en osaa sanoa, minkälaisia käänteitä elämä heittelee :)

Aamun lukema oli -4,6kg, joten ollaan takaisin oikeassa suunnassa. Kun miettii että tämän on vajaan viikon tuloksia, niin ihmettelee, että miten ihmeessä se on oikeasti mahdollista, mutta kyllä kaikki on. Selkeästi. Ekan viikon tulokseksi se on ihan suhteellisen hienosti, en oikein osaa muuta tähän mennä sanomaan.

Jos joku muu on kiinnostunut tällaisesta projektista, niin yhteys allekirjoittaneeseen, niin laitetaan tulemaan. Tämähän ei jää tähän alkuvaiheeseen, vaan ideana on että tämä toimii alkuponnistuksena, ja sen jälkeen jätän kaikki huonot hiilarit pois arkisyömisestä, ja pistetään syöminen niin uudelle tasolle, että kroppa voi hyvin.

Paljon ihmiset taas kyseenalaistavat sen, että miksi teen tällaista, ja voin vaan sanoa, että jos teillä olisi niin huono olo koko ajan, kuin minulla on oman syömisen kanssa, niin ehkä te tekisitte ihan samanlaisen tempun. Eli lopettakaa jooko kyseenalaistaminen, ja kunnioittakaa niitä päätöksiä mitä minä olen tehnyt oman hyvinvointini parhaaksi. Plus, jos ei ole oman kroppansa kanssa ihan sinut, niin sille asialle pitää tehdä jotain. Ja nyt todellakin teen!

Kroppa alkaa olla sen verran paremmin tottunut tähän menoon, että koitan saada noi iltaiset vatsalihastreenit takaisin kalenteriin, ja jopa kuntosalitreeniä – Jos vaikka huomenna pääsisi aamusta ylös sängystä niin ajoissa, että pääsee salille ennen töitä :) Tänään ei mennyt ihan niin, koska iltapäivällä töiden jälkeen on luvassa kuntosalivalmennus asiakkaan kanssa, jonka jälkeen juoksulenkki.

Nyt taas, hauskaa päivää kaikille! Te rokkaatte!