Väliaikainfoa yms..

Ohhoh, kolme viimeistä viikkoa on mennyt enemmän tai vähemmän nopeasti. Oikeastaan mitään julkaisukelpoista ei ole kirjoitettavaksi, mutta meinasin silti tehdä blogin :)

Syksy tuo tullessaan monenlaisia muutoksia, omia tunteja on jatkossa enemmän, eli keskiviikkoisin kahvakuulaa, torstaisin zumbaa ja kehonhuoltoa, sunnuntaisin zumbaa ja kahvakuulaa. Sen lisäksi juoksutreenit tiistai-iltaisin ja lauantaipäivisin. Paimion tunnit siirtyvät maanantaiseen ja lauantaiseen, ja sen lisäksi tulee vielä tiistaille uusi paikka. Se toisaalta jännittää, toisaalta lämmittää mieltä!

Toivottavasti nähdään tunneilla!

Mitä omiin projekteihin tulee, niitä tuntuu tulevan pikku hiljaa. Eli hyvältä näyttää. Ainoa ongelma on, että nettisivupuolella, sitä mukaa kun tulee uusia asiakkaita, osa tuntuu selkeästi vaihtavan muualle. Syynä voi hyvin olla se, etten ole tuputtamassa uusia päivityksiä tms. asiakkaille, ja he eivät niitä suoraan osaa kysyä. Toisaalta pois jää nyt muutama ns. hyväntekeväisyysprojekti, joka on ollut mukana alusta lähtien. Tällä hetkellä siis keskitytään tuottaviin töihin enemmän kuin hyväntekeväisyyteen. Se on hyvä suunta.

Jos tiedät jotain, joka tarvitsee webbisoftia tms. niin saa ottaa yhteyttä. Tähdätään siihen, että pääsisin tekemään oman firman asioita mahdollisimman pian!