Ihmestyttää…

Kyllä sitä taas tuntuu miettivän ihan liikaa. Aina sitä omien ajatuksien kanssa on todella solmussa. Huomaa selkeästi, että on joku vinossa, kun ajatukset vaan eivät ole liiemmin positiivisia. Tuntuu ettei ole aikaa mihinkään, tai ainakaan ei saa mitään järkevää aikaiseksi. Se on harmi. Siis vaikka oikeasti valmista tulee.

Pikku hiljaa hommat ovat selkiintymässä moneltakin kantilta. Odotankin syksyä innolla tuntien takia, ja myös sen takia, että saan tätä omaa kuntoa lähteä kehittämään parempaan suuntaan.

Uni maistuisi tälle tallaajalle, ja toisaalta myös omat treenit kuulostaisi hyvältä. Haluaisin myös lukea uusia kirjojani tai neuloa pipoja. Monta on tekemättä, ja asiat tärkeysjärjestyksessä mennään. Täysillä eteenpäin!

Olen taas tyhmyyksissäni mennyt lukemaan ihmisten kommentteja erinäisissä uutisissa, enkä voi käsittää sitä idiotismia, mitä siellä on.. :) huomaa selkeästi, kuinka isoja ongelmia muillakin taitaa olla :)