Aita (jep, tai ruoho) on vihreämpää.. vai onko?

Ajatuksia elämästä ja elämäntilanteesta..

Nämä on näitä mielenkiintoisia kysymyksiä, joita tässä elämässä miettii aina vaan. Ainakin viimeisen parin viikon aikana tuntuu, että aika paljon ajatusta on pyörinyt sillä asenteella. Pyöräilin eilen vetämään tuntia Hanhivaaraan, ja jotain jänskää päässä napsahti, ja mietin.. Mietin lähinnä, että olen tällä hetkellä silleen hyvässä tilanteessa, ettei edes tee mieli miettiä mitään aidan toista puolta. Johtuuko se sitten mistä, ei mitään ajatustakaan.

Toisaalta on hirveän kiva, että tunteja on tällä hetkellä aika kiva määrä, ja tuollaisia mukavia extempore -tunteja tulee vähän vedettyä välillä. Harmi, että pääsin tuntia vetämään sen takia, että Zumba peruttiin vähäisen ilmoittautumismäärän takia. Toisaalta, kaikki menee juuri niin kuin olisi kirjaan kirjoitettu. Minuutti sen jälkeen kun Zumban perumisesta tuli viesti perille, sain viestin Hanhiksesta sijaistukseen, joten ihan ehdottomasti sen sitten kaappasin siitä itselleni.

Sama juttu sen kanssa, että olin sopinut torstaille menoa, ja keskiviikkona venahti päivätöiden takia yömyöhään, ja unen määrä jäi kolmeen tuntiin. Jos torstaina ei olisi ollut menoja, olisin ollut vetämässä tunteja sillä unimäärällä. Ei hyvä yhtälö, joten toinen esimerkki siitä, että hommat rullaa ihan juuri sillä menolla mikä on tarkoituskin. Ehkä se on yksi syy, mikä aiheuttaa semmosta tyytyväisyyttä siihen omaan elämään :)

Tässä on erinäisten kuvioiden takia saanut maksella luottoja pois oikein urakalla, ja tällä hetkellä näyttäisi siltä, että parin päivän päästä jäljellä on enää yksi luotto ja sitten tuo mitä vielä sen 7 vuotta maksellaan takaisin, eli vähiin käy ennen kuin loppuu. Tykkään. Sen jälkeen keskittyminen omaan firmaan onkin ihan erilaisella tasolla, kun ei tarvitse pelätä sitä, että joutuu makselemaan kuukausittain satasia johonkin luottoja varten.

Mielenkiintoisia ihmisiä

Viikonloppuna oli parit kolmekymppiset, ja siellä taas päästiin keskustelemaan monista mielenkiintoisista aiheista. Ensinnnäkin vallan hienoa, että päästiin taas näkemään noita ihania ihmisiä. Tosi kiva, koska tässä on aika pitkälti laiminlyönyt vaihteeksi ystävyyssuhteita, mikä on aavistuksen ärsyttävää.

Kuitenkin näiden pitkään aikaan nähtyjen tuttujen lisäksi paikalla oli muutama ihan uusi tuttu, joiden kanssa vaihdeltiin vähän enemmänkin ajatuksia, ja siellä tuli taas muutama sellainen totaalinen ihmetys vastaan. Siis vaikka olen äärettömän kyllästynyt keskustelemaan homo-asioista, niin joudun silti jollain tasolla aina puolustelemaan omaa itseäni. Tai siis lähinnä meikäläisiä. Tuntuu, että jollain on vallan hämmentävä käsitys siitä, että mitä homot ovat, ja mitä me halutaan. En pysty ymmärtämään. Välillä mietin myös sitä, kun miehet sanovat, etteivät ole homofobisia, vaikka joskus ovat olleet. Ja sitten halutaan että mennään “säikäyttämään” heidän paras kaverinsa, josta halutaan piekseä tämä homofobisuus pois. Minä en halua olla mikään sirkusnähtävyys.

En tiedä miten voi olla niin käsittämätöntä, että ainoa asia on, että me halutaan olla vain tavallisia ihmisiä siinä missä kaikki muutkin ovat. En halua olla erilaisessa asemassa muihin nähden. Se taitaa olla vaan ihan liikaa pyydetty.

Näiden asioiden lisäksi keskusteltiin myös oikeasti järkevistä asioista, ja paikalla oli ihan ehdottomasti myös jengiä, joka oli asian ytimessä ja tajusi myös meidän puolen asiasta. Siinä tehtiin lähtöä varmaan kolmisen tuntia ennen kuin päästiin vauhtiin.

Kehokuuri

Kehokuurin kuurivaihe oli ja meni. Vaikutuksia tuli valtavasti, -7,5kg ja rasvaprosentti sai kyytiä viidellä yksiköllä. Otan toisen kuurivaiheen vielä tuossa marraskuun alussa, eli saadaan toivottavasti jonkin verran vielä siitä tiiviimmäksi, ja lihakset esiin. Jos Kehokuuri kiinnostaa, niin kannattaa ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen. Se on vallan tehokas setti, ja varmasti auttaa myös saamaan virtaa päivään.

Mitäs seuraavaksi?

Päivä kerrallaan edetään, sen verran on paljon tunteja töitä viikossa, ettei kannata liiemmin niitä ajatella. Tämä oravanpyörä pyörii minkä kerkeää, ja jos kaikki suunnitelmat menevät kuten pitää mennä, niin mahdollisesti saan keskittyä vielä enemmän omiin projekteihin jatkossa.

Nyt vaan mennään tuulen mukana :) Nähdään!