Paha mieli.. :(

Tässä parin viimeisen kuukauden aikana blogikirjoitukset eivät ole olleet ihan liian positiivisia. Vaikkakin paljon hyvää on tapahtunut, ja tässä on vielä paljon mahtavia juttuja tulossa, niin silti. Siis varoituksen sananen, tästä eteenpäin on melkoisen synkkää ja sen sorttista tekstiä, ei kannata lukea eteenpäin jos ei halua sellaista :)

On niitä kausia, kun tuntuu että mitä tahansa tekee, se ei ole tehty hyvin tai oikein. Joku valittaa aina jostain, ja siitä tulee paha mieli. Tässä parin viimeisen viikon aikana on ollut jatkuvasti joku pieni ääni tuolla takaraivossa karjumassa siitä, että pitäisi olla parempi. Olen silleen tosi hyvässä tilanteessa, että töitä on ihan riittämiin, tällä hetkellä jopa ihan liikaa. Se on yksi syy, mikä aiheuttaa tällaisen fiiliksen. Ja sen takia koitankin olla nyt ottamatta uusia projekteja koodauspuolella, ja keskityn vanhojen viemiseen maaliin. Siinäkin varmasti on tekemistä, koska päivätöissä pitää käydä, kalenteri huutaa punaista aamusta iltaan, ja jos illalla ei tee kotona töitä klo 23 asti, niin tulee taas paha mieli, kun ei “tee tarpeeksi”. Työnarkkis. Ei hyvä.

Tällä hetkellä on semmonen olo, että lyön hanskat tiskiin ja lähden johonkin pohjoisnavalle. Ei vaan pysty, joten elämä jatkuu tällaisenaan. Miksi sitten kirjoitan tätä täällä, ehkä haluan tuoda asiat esille jos näytän siltä, ettei ole mikään paras päivä. Tällä hetkellä taas liikunta on se ainoa asia, joka auttaa jaksamaan näistä päivistä ohi, eli onneksi on noita tunteja.

Tiistaina oli oikein kunnon epäonnen päivä, kun Hanhiksen pukkarissa tyhjentelin jumppakassia, ja siinä samalla onnistuin heittämään kassista firman luurin lattialle. No eihän siihen tullut kuin ihan pikkuriikkinen pintahaava näytön oikeaan yläkulmaan. Harmi kyllä kotona sitten huomasin, että itseasiassa isompi vahinko kävi kosketusnäytön toimintaan, kaikki toimii hienosti, paitsi viimeinen sentti näytön alareunasta, jossa sattumoisin löytyy takaisin / koti / ohjelman vaihto -painikkeet. Enkä siis pysty puhelimella tekemään mitään muuta kuin ottamaan puheluita vastaan. Samaisena päivänä tempasin juoksuhousut jalasta, ja sain niihin ihan kunnon kokoisen reijän.. :) Nooh, ehkä oli aika heittää noi haperot pöksyt jo pois, onhan ne palvellut hienosti reilun pari vuotta.

Kirjanpidon paperit pitäisi käydä tekemässä, pitäisi palauttaa tänään, eli silleen ollaan tyylikkäästi totaalisen myöhässä, voi olla että pitää tehdä ne sitten tänään illalla, koska eilen ei vaan ollut virtaa. Nyt on semmonen olo, ettei tästäkään päivästä tule mitään. Kädessä on aamutee, jossa on Activizet mukana, ja päivä alkaa näyttämään paremmalta pikku hiljaa. Äänentoistossa pauhaa Jessie J, mikä parantaa päivää noin 150%.

Syksy on pitkällä, ja vaikka siitä niin paljon valtavasti tykkään, en vaan pääse ylös sängystä millään. Huono ratkaisu on se, että saan puhelimen herätyskellon ranteesta lyötyä pois päältä. En nimittäin tajua edes tekeväni sitä, ja nukun sen takia hyvinkin pitkälti herätyskellojen yli. Pitäisi hommata tommonen valoherätyskello (Simolla on toi mun vanha, ja se on liian kaukana mun “puolelta”), se voisi vaikuttaa positiivisesti. Aamulla pitäisi olla valossa hetken aikaa. Piruvie! Mullahan on kirkasvalolamppu jossain! -> Note to self: Kaiva lamppu esiin ja ota aurinkoa!

Meinasin vaihtaa tämän Loopin, johon olen suhteellisen tyytyväinen, vaikkakin aluksi oli vähän kivikkoinen tämä meidän yhteistyö. Loppin tilalle tulee Polarin M400, joka korvaa samalla myös Niken juoksukellon. Saan siis yhdistettyä pari laitetta yhteen rannekkeeseen. Ihmiset nauraa mun varustelutasoa juoksulenkillä, kun mukana raahautuu kolme erilaista ranneketta, vähän eri tarkoituksilla kaikki. Noissa uusissa Polareissa on myös ominaisuuksia, jotka kertovat levon tarpeesta ja palautumisista, joten voipi hyvin olla, että sieltä tulee jotain opittua. Loopissahan on jo unien seuranta ja muuta sen sorttista. Se on vaan jotenkin tosi haastavasti löydettävissä sieltä.

Edellisyön ihmeelliset rosvo-kilpikonna -unet onneksi jäivät sinne, ja viime yön sain nukuttua alusta loppuun aika hyvin, ei tullut herättyä eikä mitään muutakaan. Liian vähän sitä unta on joka tapauksessa, mikä on ensi viikon asia sitten korjautua.

* kävin tässä välissä kirjoittamassa tuonne alkuun vähän tekstiä lisää :)

Koitan viikonloppuna ottaa vähän iisimmin, tosin noi kolme projektia mitkä pitäisi olla jo valmiina, varmaan sanelee osan viikonlopun töistä. Lauantaina pitää käydä Helsingissä hakemassa pikkuveljen ja vaimon lentokentältä, joten joka tapauksessa menee aika myöhäiseksi, mutta siihen asti sitten painetaan töitä jos ei muuta.

BTW. Nyt on haettu mun pikkuaurinko tohon viereen. Kyllä nyt valaistuu suorastaan!

Olisiko mun seuraavan vuoden uudenvuodenlupaus sen mallinen, että en varaa kalenteria aamuseiskasta iltaysiin joka päivälle. Marraskuun loppuun asti jatkan vielä torstaina jumppia, ja sen jälkeen luovun niistä, koska ei ole ollut ihan niin menestyksekkäitä kuin olisin alun perin halunnut, tosin heti kun ilmaisin asiasta, niin alkoi tapahtumaan. Katsotaan nyt, miten tämä jatkuu. Sunnuntaisin olisi tarkoitus jatkaa myös vuoden vaihteen jälkeen!

Tilasin myös läjän FitnessBageja, joille olisi tarkoitus täräyttää seuraavaksi semmonen pikkuryhmä, jonka kanssa sitten tehdää bagillä tunti. Se on varsin hauskaa.

Luulen että jatkan tuota auringon ottamista samalla kun syön, ja alan siirtymään töihin. Activize tuntuu alkavan vaikuttamaan, koska mieli on paljon parempi ja pirteämpi jo. Kumma juttu!

Palataan astialle!