Sunnuntaita..

..jahas, taas uusi viikko hurahtanut. Ihan uskomatonta, miten nopeasti se on mennyt. Viikot menee ja tulee ja menee ja tulee. Ei tässä ainakaan nuorentumaan pääse! Viikolla sanoin, että viikonpäivät ovat ainoa asia, joka pitää mut järjissäni. Tietää että mitä tapahtuu milloinkin.

Pienellä hienosäädöllä sain viritettyä siten, että itsenäisyyspäivä on vapaa. Ei tarvitse ihan jouluun asti odotella että saa yhden vapaapäivän väliin. Tosin meinasin mennä Hubille virittelemään rästihommia. Niitä kun tuntuu siellä olevan ihan kiitettävissä määrin odottamassa.

Ne omat nettisivut. Ja tämä blogikin pitäisi pistää uusiksi. Kaikki aikanaan.

Kylppäremppa

Sellainenkin on tulossa.. Tässä parin viikon päästä alkaa. Käytiin eilen kaiken sen perushäsäämisen lisäksi Ikeassa hakemassa vähän kalusteita uuteen kylppäriin. Päästään onneksi evakkoon isän luo asustelemaan pariksi viikoksi koko jengi, niin ei tarvitse sitten viedä mirrejä mihinkään “kolmannelle osapuolelle”.. Vaikka nämä kilipäät ovatkin aika.. no kilipäitä, niin kyllä haluan että ne on siinä nurkissa aina. Eihän sitä osaa edes olla ilman että kaverit pyörii jaloissa :)

Kiitoksia siis isille ja Susannalle! Ja tietysti oikein hyvää isänpäivää!

Jumppajumppajumppa

Taas mennään siis, tänään on luvassa pihakuulaa ja Zumbaa. Molemmat tunnit näyttäisi toteutuvan, mutta ehkä juuri isänpäivästä johtuen on ilmoittautumismäärät melkoisen pienet. Pääseepähän liikkumaan.

Nyt se on taas menoa! Palataan astialle!