Hei hei, vuosi 2014

Ja tervetuloa vuosi 2015!

Paljon on taas tapahtunut monessa mielesä. 2013 vuoden lopulla valmistuin personal traineriksi ja ravintovalmentajaksi. Sitä asiaa tietysti juhlistin hankkimallamoman toimiston. Ei huono. Nyt Hubielämää on siis reilu vuoden päivät takana, enkä asiaa kadu pätkääkään, toki enemmän aikaa siellä voisi todellakin viettää.

Tammikuussa jätin työni aikaisemmassa paikassa ja tein paluumuuttoni Saloon. Ensialkuun olin enemmänkin skeptinen sen asiannsuhteen, mutta nyt alkaa näyttämään erittäinkin paljon siltä, että se oli oikea ratkaisu. Ensi vuodesta on tulossa varsin mielenkiintoinen päivätöiden puolesta, enkä haikaile ihan niin suurta muutosta että tekisin Jumppahullun hommia täyspäiväisesti. Toki projekteja tulee olemaan varmasti myös siellä.

Valmennusasiakkaita on ollut kivasti, toivottavasti jatkossakin.

Tein myös suurimman ja raskaimman päätökseni jättäessäni ohjaukset Vireessä. Mielestäni erittäin hyvästä syystä, ja otin jumpista kevennetyn kevään. Syksyllä alkoikin uudet tuulet sillä osa-alueella, ja aloitin ohjaamisen uudessa työperheessä, nimittäin Hanhivaarassa. Ihana että sain mahdollisuuden heiltä, ja toivotaan että tällä mennään vielä monen monta vuotta.

Siinä on ehkä vuoden kohokohdat kaiken kaikkiaan. Ensi vuodeksi on tulossa kaiken näköistä. Todella kivaa. Ensi vuosi on vuosi minulle. Jumppia on varmasti taas tarpeeksi, ja keskityn myös omaan hyvinvointiin.

Mukavaa ja sporttista vuotta kaikille!