Uusi vuosi, uudet kujeet?

Mulla on semmonen olo, että olisin ehkä käyttänyt tämän otsikon jo aikaisemmin. Ehkä joka vuosi ;) Mutta ei anneta sen häiritä. Jokaisella on varmasti suunnitelmia uuteen vuoteen, eikä niitä missään nimessä pidä vähätellä. Suunnitelmat ovat ainakin se asia, joka pitää minut vauhdissa ja järjissään. Se, että ovatko suunnitelmat kovin järkeviä, niin en kyllä sitten tiedä.

Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että saan keskitettyä ohjaustunnit näppärästi muutamaan iltaan, ja se tarkoittaa taas sitä, että saisin mahdollisesti rytmiä itse salikäynteihin. Olisi kiva taas päästä itse treenaamaan, eikä vaan treenata muita. Luulen vahvasti että onnistun tässä asiassa.

Jatkossa vakkaritunnit ovat maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Juoksuporukan kanssa on ollut juttua, että voitaisiin taas koittaa saada sellainen vakkaripäivä, ja sehän kelpaisi vallan hienosti! Kuuluisi myös siihen omaan päätökseen saada aikaisempaa aktiivisempi ja itsekeskeisempi (hehheh) vuosi. Voisin keskittyä enemmän itseeni ja oman kunnon kohentamiseen.

Eilen alkoi kehokuuri. Elokuun kuurista on saattanut vähän tulla massaa kerättyä, ja nyt siitä sitten hankkiudutaan helposti eroon. Päivällä toimiston vaaka saattoi näyttää 75,8kg, joka on siis viitisen kiloa elokuuta enemmän. Siitä ainakin päästään eroon, jotta mahdun pukuun 14.2. Pienet on pojalla tavoitteet! ;) Koitan päivitellä tänne taas vaiheita tuosta kuurista, niin olette tekin kartalla siitä, mitä tapahtuu!

Mitäs muuta sitä on tulossa. Jonkin verran meinasin taas jälleen kouluttaa itseäni. Nyt mennään sellaisella oman kehon vastuksella toimivalla treenillä, trx:llä ja muulla toiminnallisella touhulla. Jos saisin vihdoin fitnessbagi-tunninkin pidettyä. Odotetaan että vähän maa lähtee kuivumaan, tai saadaan kunnolla lunta. Pistän jossain vaiheessa tunnin ilmoittautumisen näkyville, ja sitten pyritään saamaan tunti täyteen. Nyt on onneksi helppoa, kun loppuviikko on aika kivasti tyhjä! Vakiotuntia siitä ei tule, mutta jos parin-kolmen viikon välein saisi ihmisiä kidutettua oikein urakalla.

Tammikuussa on luvassa vielä yksi vähän jännempi juttu, mihin pitää suunnitella tunti “äijjille”. Eli vähän sellaista erilaista tuntia kasaan. Idea on kiva, ja meinasin tiistaina kuvata sitä varten muutamat liikepatterit, jotta saan tehtyä kotiläksyni kunnolla.

Liikuntaa on siis luvassa tähänkin vuoteen ihan kivasti. On tulossa paljon muutakin kuin tuo tapahtuma, mutta niistä sitten myöhemmin lisää. Ei voi paljastaa kaikkea.

Kesällä taitaa olla ensimmäinen täyspitkä loma piiiiitkään aikaan, joten siihenkin on mahdollisesti keksittävä jotain kivaa. Niitä suunnitelmia en voi paljastaa vielä, koska tässä on kaikki auki.. Ihan loman ajankohdasta lähtien.

Olen päättänyt, että laitan omat softaprojektit, joita siis ei ole ketään tilannut, jäihin, keskityn vähän Julkkarin kehittämiseen elokuvatyökalujen osalta, ja saankin siitä ensimmäisen koesaitin varmaan ponnistettua helmikuun alkuun mennessä.. Sopivasti Lumon 1v synttäreille valmiiksi. Pistetään sivusto samalla ympäri, vähän uusilla tekniikoilla ja ideoilla varustettuna. Eipä siitäkään sen enempää. Tarkoituksena on myös kehittää sen muita työkaluja pikku hiljaa. Ja noita sopimuksien uusimisiin liittyviä työkaluja, jotta saan laskutukset tehtyä oikein ja ajoissa.

Se, että miten tämä kaikki nivoutuu yhteen, onkin sitten jännittävämpi juttu. Eiköhän se tässä vuoden aikana tule käymään selville. Toisaalta lähden innoissani vuoteen 2015 erittäin positiivisin mielin.

***

Toisaalta. Uuden vuoden pippalot eivät menneet niin sanotusti kuin Strömsössä, ja se veti vähän mielialaa matalemmalle. Siis tiedän kyllä vahvasti, ettei aina voi olla hyvä ilta, ja silleen. Tietysti olin varannut paljon odotuksia tuota iltaa kohtaan, koska pääsi pois täältä, isoon kaupunkiin, katsomaan miten siellä vuoden vaihdetta vietetään.

Joskus on sellainen olo, ettei kuulu tänne. Tai siis aika usein oikeastaan, koska tuntuu että on vaan jotenkin niin erilainen kuin muut ovat. Haluaa vaan mennä viettämään iltaa paikkaan, jossa saa olla ihan oma itsensä, olla miten haluaa ja nähdä saman henkisiä ihmisiä. Silloin on parempi tehdä se pakeneminen tuonne meikäläisten sateenkaarimaahan. On kuitenkin todella raaka fakta, että on myös sellainen olo, etten kuulu sinnekkään. Ne piirit ovat erittäin sisäänpäin lämpenevät, ja on todella hankala päästä edes juttusille kenenkään kanssa. Se on ihan valtavan harmittavaa. Illan aikana nähtiin muutama tuttu MGF-ajoilta, ja muutama sana päästiin vaihtamaan, mutta muuten istuttiin aika tiiviisti koko ilta kahdestaan.

Ilta päättyikin sitten tuhkimo-kotiintuloon, tosin mun tapani mukaisesti vähän myöhässä.. Oltiin hotellilla yhden aikaan.

Kaikella on todellakin tarkoituksensa, ja eipähän nyt tarvii vähään aikan mennä isoon kaupunkiin ihmettelemään, koska ei vaan ole semmonen olo että siellä on mitään. Katsotaan että miten tässä tulee sitten kesällä, kun on seuraavan MGF:n aika. Saattaapi olla että pyörin taustajengissä nettisivujen osalta, ja annan sille sen verran aikaa itseltäni kun saan siitä itselleni. Mulla on paha tapa antaa projekteille enemmän kun tarvitsisi, ihan omalla kustannuksella. Se tulee olemaan yksi muutos tänä vuonna. Ei niin paljon hyväntekeväisyyttä. (Okei, poislukien toi Julkkarin leffatyökalu, jonka teen omaan piikkiin).

Onneksi täällä on paljon jengejä joihin kuuluu, ja joiden kanssa olisi pitänyt viettää se uusi vuosi. Juoksijaiset, ihan ehdottomasti olisi voinut lähteä vaikka uudenvuoden lenkille heidän kanssa. Jos ensi vuonna? Ja Sateenkaaritytöt vähän vihjasi, että voitaisiin heidänkin kanssa viettää kekkerit. Ei huono! Hubiporukka on tietysti ihan oma jenginsä, siihenkin porukkaan tunnen kuuluvani, vaikkakin vietän aikaa siellä huomattavasti liian vähän omasta mielestä. Ja sitten on tietysti kaikki ne, jotka tunnistavat itsensä ihaniksi ihmisiksi, en lähde ketään tähän nyt listaamaan <3 Joka tapauksessa haluan ehdottomasti viettää seuraavaksi kaikki kekkerit ystävien kanssa, ystävien, jotka oikeasti välittävät, eikä vaan näön vuoksi. Vähän raa’asti sanottu, mutta näin tällä kertaa.

***

Näin Facebookissa ehkä parhaan “Tipattoman” mainoksen, se oli itseasiassa maailman ihanimman Maijan seinällä. Että hän ei aio tippaakaan kestää ihmisiä, jotka  ovat häntä kohtaa negatiivisia. Meinasin ottaa siitä myös itselleni sopivan projektin. Ne ihmiset, jotka saavat aikaan vain harmittavia ajatuksia, lentää kaaressa pois elämästä. Turha sitä on kuluttaa elämäänsä sellaisiin ihmisiin, jotka satuttaa tai ei arvosta. Tein jo ensimmäisen fb-siivoukseni kavereista, ja sieltä lähti muutama henkilö, joka on enemmän negana, kuin muut.

Näillä sanoilla mennään eteenpäin. Pidetään mieli positiivisena, kroppa kunnossa ja ystävät lähempänä kuin koskaan! <3