Pahemman luokan Neuloosi..

Nyt on menossa pahemman luokan neuloosi. Tekisi mieli vaan vääntää tuota että saa sen joskus valmiiksi. Hyvässä tai pahassa. Vielä ei osaa sanoa että tuleeko malli onnistumaan vai ei. Noh, jos tulee, niin teen itselleni vähän samanlaisen.. Saa siis nähdä että kuin pojan käy..

Työn alla on siis Simolle semmonen neulottu t-paita. Kesäisiin kylmempiin päiviin suunniteltu, semmonen minkä alla voisi olla hihaton paita ja sitä rataa. Materiaalina on aika kivasti puuvilla-pellava -lanka, joten se ei ainakaan tule liian lämmin olemaan. Tunteja tuohon on uponnut jo nyt ihan sekopäisesti, mutta määränpää on vielä saavuttamatta. Sain tänään aamulla hihan olkaosan valmiiksi, ja pistin sen kiinni, toinen hiha vielä kiinni, ja pääsen sitten jatkamaan hihaa kiinnitettynä tuohon paitaosaan. Tarkoitus on tehdä suljettuna neuleena sitä viisi-seitsemän senttiä, jolloin tulee kivemman mallinen. Voi olla että yläosaan heitin hiukan liikaa silmukoita, tosin se saa olla vähän semmonen vapaampi.

Kaula-aukko on tällä hetkellä kaikkea muuta kuin suunnittelin, kävi semmonen pikku laskuvirhe sen kavennuksien kanssa, mutta korjataan se uudella idealla, joka kaulukseen tuli. Selkäkappale jäi myös ehkä vähän lyhyehköksi, ja korjataan se sitten tuossa samaisella virityksellä.

Heitän kuvia kasaan kun saan!

image
Vaihe1. Aloitus
image
Vaihe2, vielä on matkaa
image
Vaihe3, etuosa valmis