Jumppahullukin voi olla ihan tööt

Sitä on joskus sellainen olo, että on tullut otettua vähän paljon asioita hoidettavaksi. Se on yleensä mulla se tilanne. Pyrin pitämään sen takia myös valmennettavien asiakkaiden määrän tietyssä maksimissa, jottei tule tilannetta että on aina jonkun kanssa jossian. Tällä hetkellä olo on ihan hömelö, tämän viikon työtunnit tällä hetkellä viheltelevät jossain 60 pinnassa, ja vielä olisi luvassa huomenna vähän liikunnanopettajien opintopäiviä, toimiston muuttoa yms. Ja sunnuntaina vähän lisää.

Helmikuun Hirvensalmi-reissu tulee ihan varmasti kovaan kohtaan. Ei haittaa yhtään, että lähtee hetkeksi pois näistä maisemista.

Töissä menee kivasti, en sitä kiellä, ja viihdyn siellä todella, omissa hommissa olisi varmasti niin paljon tekemistä, että voisin parin viikon täydet työviikot viettää, että saisin kaikki tarvittavat asiat jonkin näköiseen kuosiin. Wunderlistin tehtävälista huutaa punaisena, kun on niin paljon rästihommia. Jumppahullu haluaa kloonin!

Tuntien ohjaamisen lisäksi myös tuntisuunnitteluun menee ihan kiitettävästi aikaa. Se on sellainen fakta, johon ei kiinnitä huomiota ennen kuin sitä ihan oikeasti joutuu tekemään. Nyt istun toimistolla, tulin hakemaan piuhoja että saan vähän kotona koodata.. Mutta huomenna olisi tarkoitus yhdeksältä viimeistään olla toimistolla treenaamassa opintopäivien ohjauksia.

Niitä odotellessa..

Tööt-Jumppahullu kuittaa tältä illalta itsensä offlineen, ja jatkaa taas huomenna.