Posti perkele!

Otsikko kertonnee jo mistä tämä postaus aikoo kertoa. Ikävä kyllä tämän suomen luotettavimman toimittajan touhut alkavat olla sen verran kuralla, että meinasin tällaisen pikku avoimen kirjeen kirjoittaa.

Jos kyseessä olisi yksi ongelmatapaus, niin en tekisi edes tätä, mutta JATKUVASTI ongelmia erilaisten pakettien toimittamisien kanssa alkaa olemaan melkoisen raastavaa. Uusimpana ongelmana paketti, jota tällä hetkellä odotan.

Kelataan pari vuotta taaksepäin.

Koska ohjaan tunteja työkseni, tilailen musiikkia, ja paljon. Tilaan levyt ihan oikeina levyinä, koska siitä saan paremman laadun, ja jonkin konkreettisen asian levystä. Näitä paketteja on jäänyt joitain kappaleita maailmalle. Ja jottei ongelmia ole tarpeeksi, niin postin ninjat ovat onnistuneesti rikkoneet muutamia kuoria, jolloin levy on puuttunut kokonaan tai esimerkiksi kahden levyn paketista toinen.

Levyjen lisäksi olen saanut mm. smartpostiautomaattiin tyhjän kirjeen, rikkinäisen paketin tai kokonaan tyhjän hyllyn. Sen lisäksi paketteja on mennyt väärään postiin (siis esim. Forssaan). Näiden lisäksi kirjeitä on jäänyt kokonaan tulematta. Esimerkiksi muutama lasku on jäänyt johonkin matkan varrelle.

Viime vuonna joka toinen paketti oli tavalla tai toisella virheellisesti toimitettu. Se on oikeasti melkoisen suuri prosentti.

Tämä vuosi lähti erittäin hienosti liikkeelle. Nimittäin tilasin näytön ja pikkusen koneen infotv-projektiani varten. Samassa toimituksessa lähti liikkeelle kaksi pakettia. Toinen tuli perille ihan aikataulussa, mutta toinen jäi johonkin pyörimään logistiikkakeskukseen.

Kävin noutamassa toisen pakettini, ja toisesta kävin kysymässä postin toimipisteessä, kun tilausseuranta oli alhaalla (taas). Täti siinä kassalla sanoi vaan leikkisästi että “et sinä sitä pakettia kuitenkaan tarvitse nyt”. No mistäköhän helevetistä se tiesi etten muka sitä tarvitse. Kyseessä ei kuitenkaan ollut mitään vaatteita vaan näyttö.

Maanantaina menin käymään postin seurannassa (kun se vihdoin alkoi toimimaan). Paketti oli edelleen logistiikkakeskuksessa. Päätin ottaa yhteyttä online-asiakaspalvelijaan, joka huomautti heti että “paketin kanssa on ongelma, soita asiakaspalveluun”. Soitin sinne asiakaspalveluun, ja keräsin kivasti raivoa sen järkyttävän pimpityksen kanssa, joka jonossa soi. Sain vihdoin 25 minuutin odottamisen jälkeen sieltä vastauksen, että “paketin kanssa on ongelma, soitan hetken kuluttua”. Tiedän etten ollut asiallisin asiakas tässä tapauksessa, sattuneista syistä. Sieltä sitten soitettiin hetken päästä, että todellakin on jotain ongelmia, paketti on kadoksissa. Ja pyysivät yhteystietoja sitten, jotta ilmoittavat kun tietävät jotain.

Mitään ei kuulunut, joten päätin sitten vielä laittaa sähköpostia ja kyselin tilanteen statusta. Mitään ei kuulunut. Iltapäivällä otin yhteyttä nettiasiakaspalveluun, jossa sitten väitettiin kiven kovaa paketin olevan perillä klo 16-17. Vaikka paketti oli edelleen logistiikkakeskuksessa. Siinä sitten rautalankaa vääntämällä sain asiakaspalvelijan tajuamaan vihdoin, että PAKETTI ON KADOKSISSA, jolloin vastaus oli: Otamme yhteyttä kun tila muuttuu. Oletko ollut yhteydessä myyjään?

No tässä vaiheessa sitten ilmoitin ottavani nyt uudestaan yhteyttä. Jolloin tämä asiakaspalvelija sulki keskustelun.

Verkkokaupan asiakaspalvelija oli sitten taas varsin ystävällinen. Toisin kuin nämä postin “en tiedä mistään mitään, enkä jaksa ottaa selvää” -tyyppiset asiakaspalvelijat.

Kuitenkin hassu juttu, Verkkokauppaan yhteydessä olemisen jälkeen paketti on ilmeisesti löytynyt. MIKSI se vaatii lähettäjän ilmoittamisen Postille että paketti lähtee eteenpäin. Olisiko se siellä sitten pyörinyt yksikseen jos en olisi ollut heihin yhteydessä.

Oli viimeinen kerta kun Postilla pakettia laitan.

Ryhdistäytykää! Palkatkaa ihmisiä ja hoitakaa asianne kuntoon! Säästöjä ei ainakaan voi tehdä jos peruspalvelut kusevat näin kovin!