Kesäaikaa….

Poika on täynnä pyhää raivoa. Kesä on tulossa. Sitä ei vaan voi käsittää miten ällöttävältä ja vastenmieliseltä se mun päässä kuulostaa. Viimeiset pari kuukautta on mennyt taistellessa sen kanssa että kulkeeko happi vai ei. Tiistaina oli ensimmäinen päivä kun selvisin ilman piippua tunneista. Ja seuraavana päivänä vuorossa oli silmäoireet. Kun niistä selvitään, alkaa nenä vuotamaan ja pärskiminen. Yhtä juhlaa.

Osittain taistelu allergioiden kanssa, osittain kellon siirtäminen kesäaikaan, ehkä jopa vähän liiallinen tahti töiden kanssa ja jatkuva kiiree ovat syyllisiä sitten taas siihen, että tällä hetkellä väsymys on ihan ylitsepääsemättömän törkeässä tilassa. Pitää miettiä tuon oman toimiston tulevaisuutta oikein vakavissaan. Se on harmillista, mutta on pakko tehdä tehtäviä. Jatkuvasti pitää miettiä sitä, mitkä laskut maksetaan ja missä järjestyksessä jotta firma pystyy pyörimään nätisti. Laskelmien mukaan tällä hetkellä tehdään pyöreää nollaa, ja kesällä kun tunnit ja työt tulevat vähenemään, mennään tappiolle ja ihan urakalla. Taas lomahaaveet ovat kyllä ennennäkemättömän kaukana.

Tällainen pieni epätoivo päällä sen asian kanssa. Toivotaan että tämän kuun projektit saavat mielen ja ajatusmaailman takaisin raiteille. Olisi tarkoitus vihdoint ehdä omat projektit sellaiseen kuntoon, että niistä saisi tuotetta, mutta ne menee aina alhaisimmalla prioriteetilla, ja tällä hetkellä oma jaksaminen menee niiden yli.

Seuraavia kotisivuprojekteja myyn vasta toukokuun puolelle, jotta saan hengittää näiden nykyisten kanssa. Tänään juoksulenkin jälkeen on pakko mennä vielä toimistolle tekemään projekteja, jotta saa kaikki oleellisimmat alta pois. Ja lauantaina menee kyllä päivä hienosti siihen, että saa suunnitella koreografioita, kerrata steppiä, tehdä muutama logo ym.  Jos joku kehtaa tulla vihjaamaankin että pitäisi yrittää vähän enemmän, niin saatan suuttua.

Näihin tunnelmiin.