Lähti vissiin hiukan lapasesta..

Asioiden ei pitänyt ihan tällä vauhdilla lähteä etenemään, mutta toisaalta hyvä että lähti. Odotellaan pankilta päätöstä, jotta tiedetään aikataulua. Paljon on mielenkiintoisia asioita tulossa joka tapauksessa.

Silleen hauskaa, että meillä on lattiamateriaalit melkeinpä valittuna jo, ja keittiöön ideaa. Käytetään mahdollisuuksien mukaan suomalaista, ja tuttuja tekijöitä asioissa. Mikä olisi hienointa, olisi Salolaisten firmojen käyttö. Paljon ajatuksia, ja positiivista pöhinää. Katsotaan, miten tämä lähtee tästä etenemään. Joka tapauksessa haluan viimeistään tästä kuvata vlogia. Mutta katsellaan..

Kannatti avata blogissa asioita, koska tuli saman tien infoa alueesta, ja halu mennä sinne kasvoi kummasti.

Muihin aiheisiin..

Käytiin katsomassa pyöräkeitaalla (www.pyorakeidas.fi) uutta kulkuneuvoa mulle pari viikkoa sitten, ja nyt oli pakko se sitten käydä tilaamassa. Kämppään on tulossa teline, että uuden pyörän saa sitten turvaan ylös.