Elämää ja pyöräilyä..

Asunnonrakennusprojekti..

SPankista otettiin yhteyttä, ja todettiin ettei tämän hetken tuloilla ole mahdollista ihan sellaiseen lainaan, jota meinasin sieltä hakea. Tosin hain melkeinpä vain omilla tuloilla, joten se on hyvä syy siihen. Taloprojekti menee siis toistaiseksi jäihin. Harmi, mutta saadaanpahan kasattua ideat ylös, ja voidaan miettiä että miten homman kanssa lähdetään etenemään.

Joka tapauksessa suunnitelmissa on jälleen Asuntomessut, tänä vuonna ne ovat Vantaalla, joten eivät ole edes pahan matkan päässä. Vaikka vähän harmittaa, en ole sen enemmin pahoillani – Asiat tapahtuvat ennalta määritetyllä tavalla, enkä usko että tämäkään on tarkoitettu pahaksi asiaksi, vaan lähinnä vahvistamaan fiiliksiä. Saadaan tosissaan asiat mietittyä paremmin, ja kun vihdoin päästään projektin syrjään kiinni, voidaan heittää rakennuttajalle hyvinkin tarkat materiaalit ja muut valinnat.

Liikuntaa ja muuta elämää..

Tällä viikolla oli elämäni ensimmäinen kehityskeskustelu ryhmäliikunnan osalta, ja ihan vallan hyvää keskustelua oli kyllä. Vahvisti niitä asioita mitä pitää kehittää, ja sen takia varasin itselleni workshopin Helsinkiin ensi perjantaiksi. Siis äänen käytöstä, se on ollut se ongelma, joka on, en osaa välttämättä puhua niin selkeästi kun innostun :)

Sitten pyöräilyä..

IMG_20150428_173338Voi että. En ole koskaan tykännyt pihalla pyöräilystä – Spinnistä sitten taas sitäkin enemmän. Ehkä syynä on ollut aikaisempi pyörä, joka on tarkoitettu vain paikasta A paikkaan B siirtymiseen. Enemmänkin siis semmonen kauppakassi. Päätin tuossa ostaa synttärilahjaksi itselleni tommosen kunnon pyörän, Merida CX500. Ei tietysti ole mikään titaaniosilla ja lasikuidulla päällystetty, mutta aikaisempaan verrattuna Ferrari. Olihan sitä sitten pakko käydä koeajamassa. Eihän sitä muuten pärjää.

Piti ihan siis tempoa semmonen about 15 kilometrinen lenkki, jotta pääsee sinuiksi vaihteiston, ohjaamisen, jarrujen, polkimien ja kenkien kanssa. No sehän lähti sitten ihan totaalisesti lapasesta, kuten tapana on. 27 kilometrin ja reilun tunnin lenkin kävin pyöräyttämässä pitkin Saloa, ja pitää kyllä todeta, että nyt tiedän. Tiedän todellakin että miksi joku tykkää pyöräillä. On se kunnon nautinto kun pääsee menemään pyörällä ihan kevyesti kunnon vauhtia, vaihteisto toimii kuin ajatus ja pyörä on kevyt.

Luulenpa pahasti, että mua tullaan näkemään pyörän selässä kesän aikana melkoisen useasti! Kultsu pitää vaan saada kotona tohon eteisen seinälle, siihen on teline hommattu, mutta kiinnitys vielä puuttuu, siihen tulee onneksi pikkuveli apuun kunnon miestyökalun kanssa. Mä kuulemma olisin tarvinnut syventävän koulutuksen tämän vasarapora-tyyppisen ratkaisun käyttöön, ettei ole mitään järkeä lähteä kouluttamaan.

Ymmärrän, ja allekirjoitan. Nälkä kasvaa syödessä, ja nyt mietin jo itseasiassa hyvinkin pitkälti poljinkierrosmittarin hommaamista, ja sen lisäksi ajattelin kätkeä tuohon laitteeseen myös GPS -laitteen, jotta jos joku sen pöllii, niin tiedän ainakin siihen asti että se revitään irti, että missä pyörä on seikkaillut. Mutta siitä myöhemmin lisää.

Tähän tietysti Suomalaista innovaatiota olen katsonut. Nimittäin Yepzon iski jotenkin silmään. En tiedä mistä löysin, mutta vaikutti mukavalta innovaatiolta.

Endomondon lenkki