Uusia aluevaltauksia ja vapaa-aikaa..

Otsikko on varsin ristiriitainen, mutta toisaalta silti äärimmäisen oikea. Tänään oli Salon Seiska, jonka pääsin juontamaan (ja juoksemaan), olipahan hauska homma. Täysin erilaista mitä olen aikaisemmin tehnyt, ja varmasti paljon asioita, joita olisi voinut tehdä paremminkin. Toivottavasti ensi vuonna uudestaan siis! Pientä hauskan pitoa, ja valtavan ihmismäärän näkemistä! Siinä sitä uutta aluevaltausta, vaikkakin aikaisemminkin olen ollut mukana erilaisten tapahtumien taustajengissä, en ole vielä hirveästi päässyt ääneen siellä.

Mitäs sitten vapaa-aikaan? Lähdettiin #pervosten kanssa laivalle Helatorstaiksi, ja laivareissuhan osoittautui harvinaisen hyväksi tapahtumaksi. Sekä sen takia, että pääsi kokonaan olemaan offline (en osannut laittaa laivan wlania puhelimeen), mutta myös sen takia että sai viettää aikaa ihmisten kanssa, joiden kanssa oleminen on vaan jotenkin niin rentoa. Kahko jengi siis kokoontui ihan asennemeiningillä. Laivalla nyt sattui sitä ja tätä (juu, edelleen on morkkista ilmassa), mutta ihan hyvässä mielessä tietyssä sortissa. En tiedä mistä johtuu, että välillä (vaihdellen), itsetunto kokee erinäisiä kolhuja, välillä suurempia ja välillä pienempiä, mutta kuitenkin. Tästä johtuen oli varsin mukava huomata, että ehkä sitä nyt ei olekkaan ihan niin rupsahtanut kun sitä välillä kuvittelee. Ei siitä sen enempää.

Kuitenkin viihteellä mentiin, pitkään valvottiin, ja olo oli sen mukainen myös seuraavana aamuna. Onneksi kuitenkin siitäkin selvittiin kunnialla perjantaiksi töihin. Perjantai oli tietysti myös äärettömän pitkä päivä, joka aiheutti sen, että ruokaostokset jäivät sitten lattialle, ja tyylikkäästi menivät piloille nämä jääkaappisafkat, jotka unohtui laittaa kaappiin.. Siitäkin kyllä selvitään, ei mitään hätää, harmittaa vaan moinen. Normi työpäivän jälkeen nimittäin jatkettiin Positiivisimman Salolaisen kuvauksilla.

Ja lauantai. Lauantai oli ihan oma lukunsa tässä kirjassa. Valokuvia aamusta, jonka jälkeen sitten pikaisesti kaupungille, ja viettämään omia synttäreitä. Erilaiset synttäribileet taas, mutta niin oleellisia juttuja, nimittäin niitä ihmisiä kenen kanssa on jälleen kerran hyvä olla. Näitä on kourallinen, mutta he ovat sitäkin tärkeämpiä, ja varmasti tietävät kaikki kuuluvansa siihen jengiin. Keilaamisen jälkeen lähdettiin päästämään ilmoille lyhty. Lyhdyn lähettäminen oli ihan oma tarinansa, ja tehdään vielä uudestaan se, kunhan löydetään paikka missä ei tuule niin kovasti :) Jos vaikka luettaisiin vielä kertaalleen käyttöohjeet!

Aivan mahtavaa viikkoa kaikille!