Mä oon niin tööt!

Herranjestas että mä olen tööt! Tässä on parin viimeisen viikon aikana tapahtunut niin käsittämättömiä asioita, että hirvittää. Siis muutamaan otteeseen olen unohtanut syödä puolet aamupalasta. Ne on siis valmiina, ja odottaa että hyökkään kimppuun — työpäivän jälkeen vielä. Ihme että töissä on nälkä jo heti alkumetreillä. Tänään taas kävi niin. Sen lisäksi viime viikolla unohdin tyhjentää ostokset jääkaappiin, ja nehän meni sitten piloille tyylikkäästi.

Tässä on muutama projekti, joiden tekeminen on varsin raskasta, mutta toivottavasti helpottaa tässä ajan myötä. Harmi vaan että aikataulun puolesta kaikki osuvat tähän toukokuun loppuun. Se on vähän harmi. Menee enemmänkin siihen projektista toiseen siirtymiseen aika. Onneksi pääsee töihin välillä pakoon näitä vapaa-ajan projekteja. :)

Synttärit

Kauhia. Taas vuosi lisää mittariin. Tein sen takia kakkua töihin ja kahvakuulaajille. Tästä on olemassa materiaalia.. Kakku on varsin hyvä, en sitä kiellä missään nimessä, mutta sen tekeminen oli aika prosessi.

Telkkarista tulee taas euroviisuja tällä hetkellä, ja se on ihan kiva. Saa nähdä mitä siellä tulee tapahtumaan. Huomenna pitää keskittyä ihan oikeasti viisuihin, eilen meni kakun vääntämiseen. Perjantaina Talokeskuspäivät, pääsee tutustumaan työkavereihin. Varsin kiinnostavaa itseasiassa. Olen tätä odottanut jo jonkun aikaa.

Näillä mennään tällä kertaa. Toivottavasti saan helpotettua arkea. Väsyttää..