Paljon, paljon, paljon tekemistä!

 

Toukokuu on ohi. Kesä on tulossa. Tai ehkä se on jo täällä. Loma elokuussa, hienoa.

Sensuroisin itseäni, ja tuhosin noin 300 sanaisen blogimerkinnän koska Samuli. Toukokuu on ollut yhtä helvettiä, ja onneksi se tulee tässä nyt rauhoittumaan. Monellakin eri osa-alueella. Kesä tuo tänä vuonna muutoksen oman toiminimen pyörittämiseen. Ei tarvitse stressata, että onko varaa pistää vuokraan, tarkoitan siis toimiston vuokraan. Tällä mennään eteenpäin.

Jännityksellä odotan kesää, tarkoituksena olisi että lomalla käydään mahdollisesti ulkomailla. Se olisikin ihan ensimmäinen luokkaansa. Siitä mahdollisesti lisää myöhemmin.

V800, mun synttärilahja itselleni, on ollut ihan äärettömän tärkeä apuväline. Se on auttanut paljon ymmärtämään sitä, miksi joskus kropassa tuntuu vähän siltä, että olisi tehnyt paljon hommia.

Tässä kuussa on viety paljon isoja projekteja maaliin. Ihannemyyjä, Positiivisin salolainen, MGF-sivusto. Todella isoja juttuja. Mutta silti tuntuu ettei mitään järkevää ole tullut tehtyä. Noihin projekteihin on uponnut viime kuussa niin valtavat tuntimäärät, etten edes halua sanoa mitä ajattelen. Onpahan ainakin tehtynä sitten jos ei muuta. Tällä hetkellä sellainen olo, että luotan liikaa. Enkä osaa ottaa sitä ihan omaa aikaa. Siihen on tulossa varmasti muutosta. Haluan välillä elää, en vain tehdä töitä. Ihmiset vaan tuntuvat ottavan minkä irti saavat, ja minä tyhmä annan minkä vaan pystyn. Pari viimeistä viikkoa on suorastaan hämärän peitossa. Ja sille on saatava piste. Tosin projektit viedään loppuun joka tapauksessa. Ja jotain kivaa näiden tilalle on jo olemassa, jotain mikä tuo valtavaa varmuutta omaan elämään, sekä rahallisesti että henkisesti. Lisää siitä myöhemmin.