Feeling good!

w00p w00p! Nyt on ihan killerihyväfiilis. Salilla ekan kerran puoleen vuoteen. Ja ihan itsekseni vaan! Se jos joku on harvinaista. Toki hauska kyllä siellä törmäili niin paljon tuttuihin ettei pelkästään salitreeni onnistunut. Normaalin 35 minuuttisen treenin sijaan tein tommosen melkein 50 minuuttia. Ihan hyvä treenivaikutus – 6 tuntia lepoa, ja mennään balance-tilassa, eli uskallan vielä illalla lähteä lenkkeilemään.

Pitää ihan oikein liittää tällainen Instagram-herkku tähän, jotta näette että siellä ollaan todellakin oltu paikan päällä :)

Nyt tiedän miks #saliselfie otetaan aikaisin treenissä.. #kädettärrää #feelinggood #hanhis #teamjumppahullu #fitness

A photo posted by Samuli Lindgren (@samulilindgren) on

Ihana kalenterivapaapäivä, vaikka kalenterissa muutama merkintä löytyykin, niin ollaan silti aika vapailla fiiliksillä monessakin asiassa. Tulin hetkeksi istumaan toimistolle, mutta hyvänä puolena on se, ettei nyt tarvitse stressata siitä mitä kello sanoo. Huomenna mennään taas vähän enemmän kellon mukaan, mutta ei se haittaa meininkiä. Nyt teen hiukan omia hommia, kun en ole saanut tehtäviä tuohon yhteen projektiin tällä viikolla. Ei huono.

Kesän aikana sunnuntaizumbakin jatkuu heinäkuun loppuun, sen jälkeen mulla alkaakin sitten kesäloma. Katsotaan nyt mitä sieltä tulee sitten.

Torillakin tuli taas heiluttua Positiivisimman tiimin kanssa, ja meillä on kyllä ihan mahtava jengi :)

Nyt suihkuun, pikaisesti koodataan jotain, ja illalla luvassa juoksulenkki! Mahtavaa päivää teitille!