Paluu arkeen vol. x

Juhannus on takana, ja paluu arkeen on taas vuorossa. Toki tällä viikolla on vain neljä työpäivää MGF-kisan takia. Alkaa olla jo melkeinpä perinne sinne meneminen. Eikä se ole yhtään huono asia. Näkee meikäläisiä ihan oikein luonnossa, eikä tarvitse tyytyä vaan telkkarin homohahmoihin. Se on mukava asia se.

Jussin perinteinen Palataan pikaisesti Juhannukseen, perjantaina tuli taas tempastua semmonen perinteinen puolikas (toista vuotta), ja olisi rullannut pidemmällekkin. Sen verran rankalla kädellä tuli herkkuja vedeltyä kiduksiin, että ihan omatunto jo huusi lenkille. En kuitenkaan uskaltanut jatkaa pidemmälle, koska oli tarkoituksena mennä käymään toimistolla. Pääsin kuitenkin toimistollekkin tekemään hommia juoksemisen jälkeen.

Toimistohommien jälkeen lähdettiin käymään pikkuveljen luona, ja siellä istuttiinkin sitten hyvä tovi. Grillattiin ja kaikkea.

 

 

Lauantaina päätin jatkaa tätä kuntosaliputkea menemällä aamulla (no joo, klo 10) salille. Vuorossa oli taas rinta+selkä+vatsa -reissu, ja niitä sitten siellä painelin täysillä. Kyllä siitä tulee niin hyvä fiilis. Ei voi oikein muuta sanoa. Salitreenin jälkeen vuorossa oli taas pieni pyrähdys toimistolla, mulla on siellä pikku projekti työn alla, ja sillä projektilla toivottavasti saadaan helppiä yhteen kunnon ongelmaan, joka löytyy..

 

 

Toimiston jälkeen oli vuorossa taas treeniä. Pientä treeniä.. Lähdettiin Simon ja pikkusiskon kanssa sitten Paimioon metsästämään rappusia. Harmi ettei paikasta ole minkäänlaista kuvamateriaalia. Satoi nimittäin vettä kuin saavista, ja jätettiin herkemmät tekniikat autoon. Kunnon treenihän se oli, vaikkakin vain puolisen tuntia itsessään rappusissa painettiin. Tälläkin hetkellä jaloissa kyllä tuntuu. Uudestaan on pakko päästä sinne kunhan tästä selvitään ensin :) Illalla mentiin sitten kaverille, joka oli tekemässä muffinsseja. Ja rockyroadia ilman rockeja :) En tiedä mistä ihmeestä sekin ohje oli taas tullut, mutta huhhuh että oli makeaa. Kuva alla..

 

 

Katsottiin siellä sitten muutama leffa samalla, ja siinähän se päivä sitten olikin hyvinkin pitkälti pulkassa. On se hyvä, että löytyy tällaisia ystäviä joiden kanssa vaan voi istua. Ja mässäillä. Nyt on mässäilyt kyllä mässäilty kirjaimellisesti tältä kesältä, ja alkaa kesäkuntoon -kamppis. Vihdoin.

Sunnuntaina oli oikeastaan jo paluu arkeen tietyllä tavalla. Aamulla heti kahvakuulaan, mikään yleisöryntäys se ei kyllä ollut, mutta saatiinpahan edes raitista ilmaa sitten. Zumbakin saatiin toteutumaan, ja toimistolla opettelin muutaman uuden piisin. Harvinaista ja outoa oli se, että neljä ensimmäistä biisiä uudelta ZIN -levyltä pääsi suoraan sellaisenaan tunnille. Alkaa olemaan aivot sen verran huurussa Zumban suhteen, että ihan kiva saada inspiraatiota muualta välillä.

Sellainen Juhannus mulla. Muutamia muita mietteitä ja juttuja tässä vielä. Paljon on tullut taas ajateltua sitä että miten omaa firmaa pyöritelllään, mitä asioita haluan ehdottomasti saavuttaa ja mitä ehkä vähän vähemmän. Siihen saattaa liittyä pientä uudelleenjärjestäytymistä toimiston puolelta, tai sitten ei. Katsotaan nyt että miten tässä edetään. Edelleen se omakotitalon hommaaminen on tuolla takaraivossa, mutta mitään ei voi lyödä lukkoon ennen kuin on jotain lukkoon lyömistä. Siis noiden asioiden suhteen.

Adam Lambertin uutta levyä on tullut rokitettua Spotifystä, ja odottelen sen kiekon saapumista NÄIN kovin. Ärsyttää että niiden saapuminen kestää näin kauan. Tosin en ole kyllä missään Salolaisessa liikkeessä kyseistä kiekkoa nähnyt vielä myynnissä.. :/

Kuntosalitreenin pyrin pitämään omassa kalenterissa minkä vaan pystyn, toki heti tällä viikolla tulee poikkeamia tuohon johtuen sijaistuksista. Tiistaina on ylimääräinen Kurvit kuntoon -tunti, jonka takia en viitsi tiistaina aamusta käydä salilla, ja torstaina lähtö Helsinkiin siihen aikaan että aamusali ei oikein ole järkevää vääntää. Pitää miettiä jos vaikka ennen Zumbaa keskiviikkona lähtisi käymään salilla. Ja sitten vaikka Helsingissä voisi käydä tutustumassa johonkin saliin. Hanhiksen kautta saisi CMS -kortin, jolla voisi mennä johonkin saman “ketjun” klubille.

Syksyn Levi-reissu meni totaalisen uusiksi koulutuksen takia, mikä on toisaalta ihan hyvä asia, koska. No ensinnäkin sen takia, että tämä koulutus on itseasiassa yksi niistä mitä olen halunnut aina. Toiseksikin sen takia, että vähän se takaisinlento aiheutti stressiä. Siinä ovat syyt minkä takia on huomattavasti helpompi ratkaisu lähteä koulutukseen sen sijaan.

Syksyllä on muutenkin tapahtumassa kaikkea jännää päivätöissä. Itseasiassa töihin pitäisi tässä jo olla menossa. Illalla taas tunnit Paimiossa ja sitä rataa. Eli hauskaa viikkoa teille karvapyllyset. Jatkellaan taas!