Jännittäviä juttuja tulossa

Simo pisti tuossa varaukseen ulkomaanmatkan mun kesälomalleni. Se on todella hämmentävää ja outoa, koska en ole koskaan ollut oikeastaan Norjaa kauempana, ja sielläkin käytiin ihan pentunta, autolla, lapinreissun yhteydessä. Sen lisäksi olen käynyt Tallinnassa kääntymässä, ja tietysti laivalla ja sit kautta Ruotsissa. Nyt suuntana on vähän etelämpi – nimittäin Italia ja Rooma. Alun perin oli ideana yllättää Simo ja lähteä Ranskaan pitkäksi viikonlopuksi, mutta noiden omien budjettilaskelmien jälkeen oli pakko peruuttaa se idea. Ei vaan näyttänyt siltä että homma voisi onnistua.

Kuitenkin se matkalle lähtö jäi sitten muhimaan Simolle niin vahvasti, että hän pisti homman rullaamaan. Se on vallan hauskaa, että minä en pysty tuollaista matkaa maksamaan vaikka käyn töissä ja pyörittelen tota firmaa. Tai ehkä se on juuri syypää siihen. Helpottaa joka tapauksessa se tieto, että syyskuun jälkeen ei mene enää niin suurta osaa firman tuloista toimiston pitämiseen, jos vaikka joskus olisi tilanne ettei tarvitsisi omia rahoja laittaa firman laskuja varten. Edelleen, se on aika kallis harrastus. Ja tässä syksyn aikana pitääkin tehdä päätöksiä ja laskelmia siihen, että saadaan firman touhut plussalle. Ehkä jopa kannattavaksi! :) Se vaatii aika paljon elämän tasaamista sen puolelta, tosin samalla haluan lisää vapaata itselleni.

En muuten jostain syystä osaa edes jännittää lentoa. Ehkä se sieltä tulee. Tässä on vielä paljon asioita mitä pitää hoitaa ennen matkaa, että siellä voi sitten nauttia täysin rinnoin. Onneksi sijaistukset alkavat näyttämään jo aika hyviltä.

Mukavaa alkavaa viikkoa!