Minäkin olen vain ihminen…

Näin se on. En vaan muista sitä aina itsekkään, että joskus on lupa olla, laiskotella. Jättää oma treeni väliin jos siltä tuntuu. Tänään on semmonen olo. Ei vaan jaksa lähteä salille rehkimään, kun on näin väsy päällänsä. Sitä on joskus jopa ihan hyvä antaa armoa itselleen. Joskus vaan tuntuu siltä, että vaadin itseltäni ihan liikaa, ja se alkaa vaikuttamaan sitten myös omaan jaksamiseen varsin negatiivisesti.

Edelleen, tykkään tehdä töitä, ja haluan saada paljon aikaiseksi. Olen saanut myös omat treenit hienosti mukaan päivittäisiin ohjelmiin, ja olen siitä älyttömän tyytyväinen. Jumppatunneilla hiki lentää, ja on mukavaa kun sen saa vauhtiinsa. Tosin kengät alkoivat olemaan sen verran jo aikansa eläneet, että asialle oli tehtävä jotain. Onneksi tuli lomarahat, että sain niistä taiottua itselleni uudet sisätossut. Ne on jo senkin takia ihan hyvä olla, että se BodyStep -koulutus uhkaavasti sieltä lähenee. Ja huomasihan sen eron saman tien. Ihan eri tehoilla sai Zumban vedettyä eilen. Ei tarvinnut pelätä että joka askeleella lähtee jalka alta, ja toisaalta myös, aika kivasti siellä oli tukea ja turvaa kengän pohjassakin. Verrattuna vanhoihin crossareihin siis. Palasin takaisin Niken Free -malliin, ja ainakin nyt tuntuu varsin hyvältä.

Toiminimen kuulumisiin sen verran, että nyt näyttää silleen hyvältä, että jopa mahdollisesti seuraavan kuukaudenkin laskupuolet on ihan hyvällä mallilla. Ei tarvitse ihan niin kovin stressata kuin esimerkiksi alkukuukaudesta laskelmien jälkeen. Edelleen on ollut oikea päätös tuo toimisto pistää jäähylle, tosin edelleen mietitään että mihin loppusijoitetaan kalusto. Pistetäänkö ne Kuusjojelle, vai tartutaanko johonkin tarjoukseen joka on tullut hyvinkin edukkaista nurkista toisten toimistoissa. Se jää nähtäväksi. Joka tapauksessa pitää tehdä laskelmat loppuvuodelle. Jonkin verran nuo yrittäjäeläkkeet sotkee tuota budjettia.

En ymmärrä miksi pitää maksaa yrittäjäeläkettä jos käy päivätöissä. Siinä on alaraja, joku about 7500e vuodessa kun saa olla tuloja, ennen kuin eläkkeitä tarvii maksaa. Pitää tarkistaa tuossa loppuvuodesta, että miten sen kanssa tulee käymään. Että meneekö lähellekkään, jos ei mene, niin noihan voi hakea takaisin. Tosin vähän pöllöähän se on, mutta sieltä ne rahat ainakin viimeksi tuli ihan kiltisti. Katsotaan nyt että mitä loppuvuosi tuo tullessaan.

Joka tapauksessa syksyn lukujärjestykset alkavat muodostumaan, ja sitä kautta mennään suhteellisen tiiviillä tahdilla jumpissa, ja muissa hommissa. Edelleen kevennän tuota oman toiminimen taakkaa sillä, etten ota täysin uusia valmennusasiakkaita. Kotisivut pitää vielä tehdä uusiksi, jotta sinne saan nämä tiedot kunnolla. Tarkoitus on, että kertavalmennuksia ja nykyisiä asiakkaita kyllä hoidetaan eteenpäin, mutta uusia ei ainakaan tammikuuhun asti tule. Sitten taas kotisivu- ja ohjelmointihommissa mennään vähän eri sävelellä. Siellä on muutama projekti menossa, muutama sellainen joista saa jopa tuloja, muutama sellainen joissa luotetaan lähinnä pyhään henkeen ja siihen että homma lähtee tuottamaan joskus. Niistä sitten lisää kunhan saadaan hommat etenemään.

Lomaan lasken jo päiviä melko vahvasti. Ja lomahan alkaa tänä vuonna ihan hieman eri sävelillä kuin koskaan ennen. Italia. Jännittää ja stressaa ihan sellaisella sopivalla tasolla. Pitää kaivella kameraa, vara-akkuja yms. esiin vielä, jotta saa sitten siellä otettua kuvia sun muuta sellaista.

Nyt alan valmistelemaan töihin lähtöä. Illalla viimeinen BootCamp. Senkään syksyn jatkosta en osaa vielä sanoa. Todennäköisesti niitä tunteja tulee silloin tällöin ennemmin kuin kurssina, vaikkakin nykyiset kurssilaiset ovat siitä tykänneet.

Jatkan ihmisenä oloa, ja voin todeta että olen aika väsynyt tällä hetkellä – syylliseksi voisin osoittaa tuota kukkivaa pusikkoa, en tiedä mikä siellä tällä hetkellä menee, mutta vie tehot ihan totaalisesti. Syksyä toisaalta odottelen jo sen takia aika kovaa, että pääsisi eroon näistä oireista. Tosin odotan myös niitä ukkossäitä. Tänään on ainakin luvattu pientä jyrinää :)

Palataan!