Kesää, lomaa ja rikkinäistä tekniikkaa…

Noh, lomaahan ei vielä ole ollutkaan, mutta ensi viikolla se vihdoin alkaa. Kyllä sitä on odotettu. Viimeksi töistä kunnon loma on ollut monta vuotta sitten. Tässä viimeiset vuodet lomat on palaneet työpaikan vaihtojen takia, erinäisissä liikuntaan liittyvissä virheratkaisuissa sekä monessa muussa idioottimaisessa. Nyt meinasin viettää oikeasti lomaa. En varmasti täysin pysty olemaan töitä tekemättä, mutta siihen pyritään.

Heinäkuu on mennyt töissä ja tapellessa rikkinäisen tekniikan kanssa. En tiedä mikä vikamagneetti oikeasti olen. LG:n uudempi älykello oli jo ostossa rikki, ja sen huolto ei mennyt niinsanotusti kuin strömsössä. Huoltojärjestelmän virheellisten yhteystietojen takia kommunikaatio oli katkennut, ja huolto oli jäänyt odottamaan viestiä mitä ei koskaan ollut tulossakaan. Siitä hiukan lämpöä pääsin ottamaan, mutta onneksi asia selvisi. Polarin V800:n runko ei kestänyt Zumbaamista, ja murtusi oikein kauniisti. Sen kanssa onneksi meni hienosti. Nimittäin laittoivat uuden kellon postissa ja palautuskuoren vanhaa romua varten. Ei huono. Ja homma hoitui muutamassa päivässä.

Syksyn lukujärjestys alkaa olemaan kuosissa, ja vaikka sen kanssa on ollut lievää hienosäätöä, olen varsin tyytyväinen siihen. Syksystä on tulossa kiireinen, mutta ihan kiva. Tykkään. Syksyllä on myös tulossa iso muutos. Nimittäin muutto Hubilta. Mihin tavaroiden kanssa menen, ei ole selvillä, mutta saattaa olla, että jokin ratkaisu siihen tulee. Joka tapauksessa ratkaisu tulee olemaam budjetin kannalta huomattavasti edullisempi kuin nykyinen, vaikka joudunkin downshiftaamaan monessa asiassa.

Jatkossa oma toimisto palvelee enää minua, ei niinkään asiakastapaamisissa, vaan koodarina. Muutenkin keskityn pääasiassa ryhmäliikuntaan ja ohjelmistoihin Jumppahulluna.