Arkistojen aarteita ja fiiliksiä…

Tällä mennään tänään. Kaivelin esiin vanhoja blogimerkintöjä vanhasta blogijärjestelmästä. Ne löytyy tägillä Arkistosta. Siellä on kaikkea, ja osittain sellaista joka liippaa taas tämän hetken fiiliksiä todella läheltä. Juteltiin tuossa taas toissapäivänä näistä jutuista, lähinnä koulukiusaamisesta, ihmisten käyttäytymisestä ja asenteesta homoja ja mua kohtaan. Jotenkin jäi ajatus kaivelemaan tonne takaraivoon sen verran, että piti oikein käydä tarkistamassa löytyykö vanhat blogimerkinnät jostain. Laitoin muutamia tänne.. Voisin jossain vaiheessa tuoda niitä lisääkin.

No, what’s up.. Eipä mitään. Mitään normaalista poikkeavaa siis. Töitä on, paljon. Pää jaksaa.. Rajoilla tosin mennään. Tällä hetkellä on semmonen olo, etten oikein tiedä missä mennään. Tiedän tunneista mikä viikonpäivä on, ja kalenteri puhelimessa, kellossa, tietokoneessa pitää mut ajan tasalla näistä jutuista. Aamut alkavat aikaisin ja illat venytät pitkälle. Ei siis mitään uutta.

Kuitenkin muutama stressitekijä on nyt poistunut, ja se hiukan helpottaa elämää. Vaikkei se vähennä töitä, se tasapainottaa kaikkea.

Olen taas ajatellut kavereita, ystäviä, tuttuja. Kavereita ei ole liikaa. Mitä nyt muutaman uuden tässä olen jollain tasolla löytänyt. Pelkään vaan että kämmään nekin ihan täydellisesti. Mulla ei ole liikaa miespuolisia kavereita, mikä ei ole mun mielestä hyvä juttu. Ei ole heteroita eikä kyllä juurikaan homojakaan. Se mua harmittaa. Mulla on sitten taas maailman ihanimpia naispuolisia kavereita ja ystäviä. Tärkeitä ovat he. <3 Tosin silti haluaisin myös noita äijiä kaveriksi. Kuitenkin on ongelmana edelleen sama asia, joka tuolla arkistoissa löytyy.. Tarkista sellainen merkintä kuin Homoleima.

Onneksi löytyy myös sellaisia ihmisiä, jotka eivät selkeästi välitä siitä mitä mieltä muut ovat. Koitan oppia häneltä muutenkin vähän elämänasennetta. Semmonen parikymppinen jäppinen, joka tuntuu olevan äärettömän kartalla monessa asiassa. Muutaman kerran viettänyt pitkän päivän viestitellen ja tutustuen häneen. Ihan huippua! Toivottavasti tästä vielä päästään tutustumaan enemmän, jos vaikka siitä löytyisi semmonen äijäkaveri :D

Noh, nyt on selkeästi tällainen vaihe menossa.

Muuten tällä hetkellä menee hienosti. Nyt öitä!