Piloxin Knockout -koulutusta ja pettymyksiä

Huhhuh, tänään on ollut sellainen päivä, että oksat pois. Oikein pienellä raivolla väännettiin koulutus tyylillä loppuun. Se on käsittämätöntä minkälaisiin asteisiin ihmiskroppa pystyy. Ei sentään laatta lentänyt vaikka sykkeet tykittikin tuolla yli kahden sadan.

Koulutus oli juuri sitä mitä halusin, jos mahdollista, jopa paljon enemmänkin. Odotin että tunti on raskas, en tosin kuvitellut että se on noin kova. Olen kuitenkin elämäni aikana vetänyt todella rankkojakin tunteja. Mutta en mitään noin fyysisesti raskasta. Neljäänkymmeneen viiteen minuuttiin mahtuu aika isolla kädellä kidutusta.. Ja liikkeet ovat ihan huikeita. Tulee varsin kivaa tätä lähteä treenaamaan.. Pitää kuitenkin saada ohjelma haltuun ennen kuin sen lähden opettelemaan.

Koulutukset ovat aina kivoja, niistä saa todella paljon intoa nykyisiin ohjauksiin, ja näkee paljon porukkaa. Sen lisäksi pääsee helpolla tutustumaan muiden tunteihin. Nyt on sisäreidet hellinä, ja olo sellainen, ettei kyllä tiedä miten huomenna pääsee ylös sängystä. Jännän äärellä siis ollaan.

Tämä loppuilta kyllä ei mene ihan kuin strömsössä. Suunnitelmat menivät aavistuksen uusiksi, ja koska olen kuitenkin varannut bussiliput myöhäisemmälle näiden suunnitelmien takia, niin nyt istutaan sitten yksin kylmässä, kosteassa Helsingissä. Tai tällä hetkellä olen ravintelin lämmössä kirjoittamassa blogia, mutta tästä lähden kohtapuoliin käppäilemään Kamppiin ja ihmettelemään, että missä sitä viettää seuraavan pari tuntia.

Noh, kun on tämmönen, niin polttaa näppinsä. Sanoisin jopa että ottaa kuuppaan. Mutta eipä sillä mitään väliä. Jatkossa tiedän taas paaaallllljon paremmin.. ^^

All in all.. hyvä päivä. Aamu lähti vähän perseelleen, kun mikään ei toiminut, bussiin päästyä kaikki helpotti. Nyt sattuu joka lihakseen, ja huomenna en tiedä pääsenkö ylös sängystä kun pitää kahvakuulaa vetää.

Eilen olin asiakkaan kanssa salilla, ja muistaa taas minkä takia sitäkin hommaa taas tekee. Ei yhtään huono asia. Tosin en jatkossa kyllä tee kauhean pitkiä pt-soppareita edelleenkään, koska niissäkin sitten tyylikkäästi poltin näppini.. Aika silleen komeasti. Että jos lähtee miettimään minkä takia pt-paketit on jäissä, niin siinä syy.. Katsotaan jos vuoden vaihteen jälkeen taas haluaa kokeilla, mutta tällä hetkellä fiilis on sellainen että ei.

Onneksi ryhmäliikuntaa on luvassa taas ensi vuodeksi, ja varmasti kunto ainakin pysyy yllä. Töissäkin joitain pieniä muutoksia tulossa, ja uskoisin vahvasti että pelkästään positiiviseen suuntaan. Ainakin omat ajatukset on ihan täysillä näissä jutuissa mukana!

Tällaista. Huomenna sitten kuulaa ja ehkä Zumbaa..