Off to Helsinki

Kivaa vaihtelua välillä vaihtaa maisemaa ihan vaan hetkeksi. Nyt ollaan matkalla Helsinkiin synttäreille. Meinasin ensin että teen junassa töitä kun kaikki aina kehuu näitä veeärrän mahdollisuuksia, mutta eihän tässä heilumisessa mitään hommia voi tehdä, raivostuminen on todella lähellä. Joten. Kirjoitan blogimerkinnän.

Ensi viikolla on loma. Edellinen lomaviikko oli joulukuun alussa, ja siitä ollaan tähän asti taas vaihteeksi painettu ihan hienosti. Sain jopa suurimman osan tunneista peruttua ja niihin sijaisen, mutta tietysti kaikkia en. Onpahan edes vähän kevyempi viikko tulossa. Ja tietysti loppuviikko menee ulkomailla, joten silloin saa ainakin olla ihan rauhassa.

Nooh, sitä jännityksellä odotellaan :)

InfoRuutua saa alkaa pikku hiljaa myymään suhteellisen agressiivisesti eteenpäin, pieniä hienosäätöjä vielä tulee, ja muutaman semmosen ihan pikkuriikkisen bugin kanssa toistaiseksi taistellaan, se ei estä tuotantoon vientiä, mutta aiheuttaa sen että saan käydä päivitykset asentamassa suoraan tikuille. Ongelmahan se ei missään nimessä ole, joten mennään sillä :P

wp-1460201402017.jpg Capture