Kesän kuviot alkavat selviämään :)

Tämmönen lyhyehkö blogimerkintä tänään, mutta näyttää siltä, että kesän lukujärjestys jumppien osalta alkaa selviämään pikku hiljaa. Näyttää vahvasti siltä, että kesällä on enemmän aikaa itselle, omalle kropalle ja omille hommille. Nyt on entistäkin tärkeämpää päästä investoimaan omaan innovaatioon, tarkoitus olisi että mm. Ohjaajapankki olisi syksyyn mennessä sellaisessa käytössä, että sieltä lähtisi jo sijaistuspyyntöjä sähköpostiin. Siihen tosin tarvitaan vielä testaajia jotta saadaan homma rullaamaan. Ja tietysti InfoRuutua on kiva päästä kehittämään. Siihen edelleen etsitään kahvilaa tai ravintolaa yhteistyöhön, jotta saadaan testattua että mitä tuossa on paranneltavaa.

Ohjattuja tunteja tulee olemaan ennätysvähän, mikä on ihan ehdottomasti hyvä asia. Pääsee vähän lepäämään sen osalta — ja toisaalta voi vaikka treenata sitten salilla itse. Oma loma on suunniteltu elokuun loppuun, joten kesä painellaan töitä, ja sitten on luvassa joku lyhempi ulkomaanreissu, asuntomessuja ja muuta sen sellaista. Sen lisäksi että liikuntakeskuksien puolesta on vähemmän vakiotunteja, aion pitää omista tunneista mahdollisimman minimillä nuo tunnit. Alun perin meinasin laittaa bootcamppia, mutta luulen että ehkä sitä ei nyt kuitenkaan tule. Pitää antaa vähän pään tuulettua.

Nyt, töihin lömps! (no oikeesti suihkuun, ja sitten töihin).