Kesäkuu lähestyy uhkaavasti..

On vaihteeksi se aika vuodesta. Kesä. Ei ole mun juttu, mutta ehkä se on ihan kiva että välillä on ällö fiilis, jotta voi taas nauttia syksystä ja talvesta sitten kun on sen aika. Hiki on jatkuvasti päällä, ei oikein maistu ruoka, eikä todellakaan tule nukuttua. Ehkä se vielä tästä jossain vaiheessa helpottaa. Huomenna pitäisi olla viikon kuumin päivä, ja olen nyt jo ihan helisemässä tän kanssa.

Zumbat jäi tauolle kesän ajaksi, viimeinen tunti oli tänään. Nyt otan luovan paussin, harjoittelen noi kesken jääneet e-kurssit, opettelen uusia biisejä, liikkeitä, ideoita ja mietin oman Zumba -tunnin konseptin uusiksi siten, että syksyllä on taas kiva vetää tunteja, ja siitä saisi itsekkin irti muuta kuin hikeä. Se ei tarkoita etteikö kesällä tulisi jumpattua. Uusi BodyStep on ihan törkeän hyvä setti, ja luvassa on aika moinen treeni kesälle.

Ideana olisi saada aamusali takaisin ohjelmaan, sen lisäksi juoksutreenejä itselle ja pyöräilyä. Semmonen oman kropan kesä. Katsotaan kuinka paljon toteutuu. Aikaisempaa vähemmän tunteja joka tapauksessa on, ja en ota nyt edes bootcamppia ainakaan kesäkuulle, heinäkuu onkin sitten taas oma asiansa. Niissä on aina se ongelma, että sitten sitoutuu joka viikko pitämään tunteja, ja se on itseasiassa suhteellisen raskasta kun tekee muutenkin pitkää päivää.

Pitkistä päivistä puheen ollen, InfoRuutu tulee tässä lähtemään ihan totaalisesti lapasesta, mulla on vähän semmonen fiilis. Seuratkaa ilmoittelua, ja pääsette mukaan mielenkiintoiselle matkalle ^^

Huomenna olisi luvassa taas vähän bisnisaamupalaa, jännityksellä odotan että mitä sieltä sitten aletaan saamaan aikaiseksi, ja jos vaikka tästä vihdoin lähtisi Jumppahullun uljas tarina kasvavana yrityksenä eteenpäin. Ensin verkostoidutaan yrityksien kanssa joilla on paljon annettavaa, ja sitten tehdään omat muuvssit.

Nyt mukavaa, hikistä iltaa.