Lomaa odotellessa…

…Tässä olisi viikko vielä töitä jäljellä, ja sen jälkeen vihdoin lomalle. Alkaa tulemaan aika kovasti tarpeeseen se kolmeviikkoinen. Joo, tässä on ollut aika rankkaa viimeiset muutama viikkoa, mutta kaikki pitää saada tehtyä mihin on ryhtynyt. Tavoitteena on kuitenkin saada asiat maaliin jo ennen lomaa. 7 päivää check-iniin, huomenna lähtö Karvian kautta Seinäjoelle asuntomessuille. Kiva käydä sielläkin. Se on kuitenkin joka vuotinen traditio meillä. Tietysti kiva käydä mökilläkin kääntymässä, kun siellä ei olla sitten muutamaan vuoteen keretty käymään.

Tiedän, ihan omaa aikataulusuunnittelua kun ei ole mihinkään aikaa. Ja se alkaa tuntumaan. Koko kesän suunnittelin että käyn salilla säännöllisesti, kuitenkin tuntuu että joka ilta on ohjelmaa niin paljon, ettei pääse aamulla käymään siellä. Todella harmi. Ja alkaa näkymään kropassa. Ei mene housut jalkaan, eikä mikään näytä päällä hyvältä. Oikein semmonen kunnon megablösö-fiilis. Ensi kuussa on muutama juoksutapahtuma ja syyskuussa pitäisi painella taas puolikas. Olen ollut kerran juoksemassa tänä vuonna. Suurin piirtein.

Sain ensimmäisen Umbraco-saittinikin pystyyn. Umbraco on siis se julkaisujärjestelmä mitä olin opiskelemassa Tanskassa. Nyt alkaa olemaan todella hyvin jo tietoja miten sen kanssa toimitaan, ja pääsen töissä jakamaan tätä iloisuutta. Myös SamuliLindgren.net tulee kokemaan aika ison muutoksen tässä jossain vaiheessa, kun siirrän saitin toimimaan sen kanssa. Ja itseasiassa myös Jumppahullu.net tulee uudistumaan sen osalta, että luon saitin sen päälle.

Viime viikonloppuna oli taas SaloVolley, toista kertaa HanhisTeamin mukana siellä, ja pitää todeta, että olen kyllä kotona kun sen jengin kanssa pääsee riehumaan. Todella mahtavaa porukkaa, ja aina saa olla oma itsensä. Kaikki ovat todella mukavia, ja juttu lentelee. Pelikin meni tänä vuonna törkeän hyvin. Mehän ollaan ihan Pro-jengiä jo!

IMG_00001_BURST20160723220354 IMG_00063_BURST20160723220544

Edeltävällä viikolla on STRONG by Zumba -koulutus, joka osoittautui vallan mahtavaksi koulutukseksi. Tosin reissu meni melkein kaikilta osin niin reisille kuin voisi olettaa, ja Simolle nousi valtava kuume laivareissun aikana, ja jouduin hänet käännyttämään satamassa takaisin, ettei hän joutunut kuumeessa hortoilemaan pitkin Tukholman katuja. Onneksi laivalla oli vielä tilaa (viimeinen paikka) kun päästiin satamaan.

Koulutus oli kiva, ja tunti on mahtava. Niitä nyt ohjailemaan sitten syksyn aikana.

IMG_20160717_173307

Näiden lisäksi ollaan tällä hetkellä PopUp Salo -tapahtuman tiimoilta kauppakeskus Linjurissa esittelemässä näyttöjä. Ja niitäkin on tullut tässä väännettyä taas enemmän tai vähemmän jatkuvalla syötöllä. Jos vaikka saisi ne sellaiseen tilaan, että saisin hetken hengähtää loman aikana. Turha toive, mutta aina saa poika toivoa :)

Nyt töihin, moido!